2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045087 بازدید | 684425 پست
خوب این به نظرم یه نقطه ضعفه. پزشک متخصص یا فوق تخصص زنان که از کارشناس مامایی مشورت بگیره به نظر من ...

اره بنظر منم خود دکتر تو همه چیز باید نظارت داشته باشه

شما خودتون پیش کدوم دکتر باردار شدین ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین گلم اگر متخصص زنان تجویز کرده با خیال راحت استفاده کن و حتما به پرس چه مدت

سلام زینبی جون من ۱۱ تخمک دلشتم ۴ تا جنین شد ک فریز کردن  دیروز انتقال داشتم ۴ تا جنین گرید  a.  abسه روزه ۸ سلولی ولی دیروز ک رفتم واسه انتقال گفتن بلاست نشده و همشون نابود شدن اخه کیفیتشون خوب بود چرا اینطوری شده شوک شدم از دیروز دارم گریه میکنم باید دوباره پانکچر شم دیگه جنین ندارم چیکار کنم چ توصیه ای برام دارین ؟ از پریروز دیگه دارو نخوردم دوفاستون و استرادیول و شیاف داشتم الان بلید کی پریود شم؟ پریود شم میتونم سیکل پانکچر رو شروع کنم ؟

دکتر لاهوتی که دکتر منه واقعا کارش عالیه ، متخصص واقعا ، اینجوری نیس که منتظر باشه ببینه ماما چی میگ ...

آخه مختار یه جوری بود انگار قشنگ مشورت میکرد. به من حس خوب نداد. حالا شاید نقش مترسک جلوه ندادن ماما رو خیلی حرفه ای بازی کرد   

من چند تا بیمار دیگه از مختار دیدم که تو مراحل مختلف پزشکشون رو عوض کردن. حتی اگر دکتر خوبی باشه (که انشالله هست)، خوب اعتماد سازی نمیکنه.

اره بنظر منم خود دکتر تو همه چیز باید نظارت داشته باشه شما خودتون پیش کدوم دکتر باردار شدین ؟

من پیش طرازی باردار شدم فعلا و ایشالله که ادامه داشته باشه. شاید اینکه سیکل قبلیم فرش بود و این لانگ بی تاثیر نباشه. شاید تصادفی بوده نمیدونم. ولی حس اعتمادی که به طرازی دارم رو به مختار اصلا ندارم.

آخه مختار یه جوری بود انگار قشنگ مشورت میکرد. به من حس خوب نداد. حالا شاید نقش مترسک جلوه ندادن ماما ...

مختار زیاد معروف نیس ، بیشتریاا یا با نصر برمیدارن یا لاهوتی ، منتظری و علیرضایی 

اصن تیم پزشکی دکتر نصر لاهوتی و علیرضایه 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
من پیش طرازی باردار شدم فعلا و ایشالله که ادامه داشته باشه. شاید اینکه سیکل قبلیم فرش بود و این لانگ ...

سونو نرفتی هنوز ؟

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
من پیش طرازی باردار شدم فعلا و ایشالله که ادامه داشته باشه. شاید اینکه سیکل قبلیم فرش بود و این لانگ ...

هر کیو شنیدم میگن فریز بهتر از فرشه 🤔 درسته شاید🤔 

منم فرش انتقال دادم 

سلام خانوما به نظرتون قوی ترین و بهترین آمپول در آی وی اف چیه ؟ اونی که باعث باشه تعداد جنین زیادی ت ...

آمپولا فقط رو تعداد تخمک ها میتونن اثر داشته باشن. تشکیل جنین بستگی به کیفیت تخمک و اسپرم داره

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
نه هنوز. و خیلی میترسم    

برو ایشالا هم ساک و میبینه هم قلبش میزنه🥰🥰

هر کیو شنیدم میگن فریز بهتر از فرشه 🤔 درسته شاید🤔  منم فرش انتقال دادم

آخه تو فریز پزشک فرصت داره با بدنت بازی کنه و با دارو آماده ات کنه. اما تو فرش عملا دو تا پروژسترون میزنی انتقال میدی. من از این نظر فکر میکنم فریز فرصت بهتریه

عزیزم منم اینجوری بودم هرسری میخواستم انتقال بدم میگفتن باید بلاست انتقال بدی جنینامم بلاست نمیشدن ی ...

اخه خودشون سرخود بلاست کردن دیروز ک رفتم گفتم بلاست نشده دوبسته دوتایی داشتم بی انصافا هر دو رو باز کردن