2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045193 بازدید | 684433 پست
سلام دوستان من فردا انتقال جنین دارم دوروزپیش تخمک کشی داشتم گفتن بیا اگه شرایط خوب باشه انتقال میدم ...

سلام، من قبلش سعی کردم سردی نخورم، شب قبلش خم کیسه آب گرم گذاشتم، بعدش هم تا 5 روز استراحت کردم و غذاهای ساده و سوپ خوردم نه گرمی نه سردی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@زینبی_بابا    

عزیزم درخواست دوستی فرستادم میشه قبول کنی ،یه سوال فوری دارم،حواسم نبود لغو دوستی زدم 🙈

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ممنون عزیزم انشالا قسمت شما، 5 روزه بودن 

مرسی عزیزم😘 دوتا بودن کنجدات؟ گریدشون چی بود؟ ببخش زیاد سوال میکنم گلم🙊

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

عزیزان میدونم سخته اما هیچی بدتر از استرس نیست، توکل به خدا کنید و با انرژی مثبت برید و بعدش هم بخندید و شاد باشید، من همش میگفتم مامان رو سفت بچسب و ولم نکن بعداز خدا فقط منم مواظبتم، خدا انشالا برای همه بهترین ها رو بخواد همه عزیزان چشم انتظار هم به زودی مامان بشن 

عزیزان میدونم سخته اما هیچی بدتر از استرس نیست، توکل به خدا کنید و با انرژی مثبت برید و بعدش هم بخند ...

عزیزم مبارک باشه انشالله ۹ ماه عالی داشته باشی🥰🤲🤲

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
عزیزان میدونم سخته اما هیچی بدتر از استرس نیست، توکل به خدا کنید و با انرژی مثبت برید و بعدش هم بخند ...

عزیزم مبارکت باشه

انشاالله به خوبی و خوشی صحیح وسالم بغلش(ون)بگیری

انشالا شما هم اینبار مثبت میشه، پیام هاتون رو خوندم خیلی ناراحت شدم، انشالا به زودی مامان بشی 

ممنونم🙏🙏

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

مبارک باشه عزیزم 🥰🥲🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه ها 

کسی بوده اینجا بوده که کورتاژ شده باشه؟ 

چند مال بعدش دوباره رفتین تو سیکل انتقال؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد