2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045194 بازدید | 684433 پست
سلام عزیزم حالت چطوره امروز؟ گلم سرکلاژ که کلا خطرش پارگی کیسه ابه خدایی نکرده که اگر مشکلی بود همون ...

سلام عزیزم خوبی میگم شمادهفته چندم سرکلاژ شدی و طول سرویکست چند بود بعدسرکلاژ دوباره رفتی سونو ؟باید چک بشه بازم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم نمیدونم مشکلت چیه ولی ساعت سینافکت مهم و حساسه.

سینافکت رو زده ساعت ۸ تا ۱۰ صبح 

روز اول تو بیمارستان زدم که بهم یاد بده ساعت ۹ بود اما دیروز و امروز بین ۸ تا ۸:۳۰ 

یعنی باید اگر ۸ میزنم هر روز همون ۸ باشه یا تا یه ساعت میشه جا به جا بشه 

دفعه آخر مرحله اول دکتر خودم بود و مرحله دوم دکتر قاضی. رویان انتقال با سونو نداره. بر اساس عمق رحمه ...

ممنونم توضیح دادی😘

ای کاش انتقال با سونو داشتن

اینبار ک فقط گونال داشتی تعداد تخمک ها مثله دفعات قبلی بود؟ 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام بچه ها من امروز اومدم ولی انتقال 4 تا جنین سه روزه گرید a گفتن هیچکدوم بلاست نشدن کنسل شدن اتتق ...

عزیزم این مشکل برا منم پیش اومده متاسفانه

شرایط همسرت خوبه؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام بچه ها من امروز اومدم ولی انتقال 4 تا جنین سه روزه گرید a گفتن هیچکدوم بلاست نشدن کنسل شدن اتتق ...

عزیزم چقد ناراحت کننده... هر 4 جنین رو گذاشته بودن بلاست شه؟ چرا دو تا رو اول امتحان نکردن؟  

ای بابا

کدوم مرکز میری؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
من متولد تهرانم شوهرم شمال حالا برم ببینم اصلا نامه میدن ولی گفتن انگار تهران وضعیت نارنجی شده محدود ...

نه عزیزم الان برا وضعیت نارنجی هم همون محدودیت های تردد هست.

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
ممنونم توضیح دادی😘 ای کاش انتقال با سونو داشتن اینبار ک فقط گونال داشتی تعداد تخمک ها مثله دفعات ...

نه.این دفعه ۱۶ تخمک داشتم که ۱۱ تاش بالغ و با کیفیت بودن

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
@زینبی_بابا     سلام عزیزم خوبید بعد سرکلاژ طول سرویکس مهمه بازم باید چک بشه؟راستی م ...

سلام عزیزم 

ببین من دکترم 3 هفته بعد از عمل چک کرد که خدا رو شکر بیشتر شده بود

نه بابا گلی، به خاطر بریچ شدن جنین هست که پا میزنه به اون قسمت 😍😍😍 وگرنه یه عالمه با واژن فاصله هست😉😉😉😉