2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045151 بازدید | 684431 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام جانم، خوبم ممنون. خوبی شما؟ من آنومالی که رفتم وسط 16 هفته بودم دکتر سونو گفت همه چی خوبه خدار ...

ممنونم عزیزم . منم شنبه هفته بعد نوبت دارم پیش پزشکم . ببینم اون چی میگه . صلاح میدونه برم یا نه 

عزیزم شما تا چند میرفت اندومترت؟منم سیکل طبیعی تا ۱۲ میرفت اندومتر،حالا استروژن هم بهم دادن،میترسم ب ...

اولی برای من استرادیول داشتم که روز ۱۱ ، ۱۳شد وکنسل شد ...دومین بار استرادیول نداشتم روز ۹ضخامتم کم بود روزی یدونه استرادیول خوردم روز ۱۲ رفت روی ۱۳.....دفعه ی بعدی هم کلا استرادیول نداشتم روز ۱۳ صخامتم ۱۲ونیم شد وانتقال دادم ...پروژسترون واستروژن ثابت نگه میداره  نمیذاره بالا بره نگران نباش عزیزم ایشالا توبهترین شرایط انتقال میدی ومثبت میشی 

فکر کنم بله چون گلم وقتی چیزی دیده نشده و بتا رفته بالا و اومده پایین بهش میگن بارداری شیمیایی 

اهان🤕

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

بچه ها ببخشید اینوو میگم ، ولی الان رفتم دستشویی همراه لخته خون دو تا چیز سفید ۳ سانتی ازم اومد ، اونا چی بودن ☹

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
فکر کنم کیسه آب بوده منم دیدم😔😔

دو تا بود 😢 

پس چرا ساک و ندید ولی ایناا ازم دفع شدن😢 یعنی دوقلو بودن😢

سلام‌عزیزم‌خوبم‌خداروشکر تو خوبی پسر گلت خوبه؟

قربونت برم‌خوبه دختره نمیدونم چرا رنگش درست نمیشه هربار میزنما سیو نمیکنه‌ 

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
نمیدونم دوقلو بودن یا نه  سونو واژینال کرده بودی ک ندید

اره