2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست
خیلییی رعایت کن توکل به خدا من یکی که دیگه تحمل ندارم  سیکل پانکچر رو به امید خدا میخوام شروع ...

به سلامتی گلم، انشاءالله دامنت سبز شه عزیزم، اره خیلی باید احتیاط کنم  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من باشم حداقل یکماه به بدنم و رحمم فرصت میدم عزیزم و یکم خودمو تقویت میکنم ولی بازم نظر دکترت و اون ...

دکترم که سریع دارو داد گفت پریود شدی مصرف کن واسه انتقال بعدی

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
انقدر ناامیدنباش عزیزم برو یه آزمایش بارداری بده خیالت راحت بشه مگه خونریزی و درد داری؟ 

آزمایش که امروز جمعه س نمیشه

خونریزی ندارم ولی یه هفتس لک بینی قهوه ای دارم

درد هم دارم ولی شدید نیست

دکترم که سریع دارو داد گفت پریود شدی مصرف کن واسه انتقال بعدی

خوب اون لابد بهتر میدونه گلم حتما که نیازی نی ایشالله خیلی زود نی نی دار میشی گلم مطمئن باش.

در اندک من تویی فراوان یارب..
خوب اون لابد بهتر میدونه گلم حتما که نیازی نی ایشالله خیلی زود نی نی دار میشی گلم مطمئن باش.

مرسی عزیزم ایشالا 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

بچه ها میشه جواب بدین 

من امروز خونریزی دارم این خون برای سقطه یا خون پریودیه؟؟؟ 

عزیزم جنینت اونقدر بزرگ نبود که خون ریزی سقط زیاد کنی من حسم اینه که پریودیه اگه قرمزه 

اره قرمزه ، لخته هم میاد