2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
خیلی از بحث ها تخصصی بود ولی در کل بعد ۳ بار شکست ای وی اف بررسی شروع میشه مشکلات رحمی و آندوزیمتر و ...

خانم دکتر میگفت یکی بعد شکست تو ای وی اف و تست ایمونولوژی فهمیدن روماتیسم داره بدون هیچ نشونه ایی. در واقع شروع بیماری بود با سقط خودشو نشون میداد

خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی از بحث ها تخصصی بود ولی در کل بعد ۳ بار شکست ای وی اف بررسی شروع میشه مشکلات رحمی و آندوزیمتر و ...

آها ممنون عزیزم.😍منم کرونا گرفتم ،موندم ۳ ماه بعد اومدم برا انتقال.

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃

مبحث ژنتیک هم مهمه جالبه گفت وقتی خیلی تخمک زیاد بشه ممکنه بی کیفیت بشه بهتره حالت نرمال باشه. خودم فکر میکردم هر چی بیشتر بهتره

خدایا شکرت
😭😭واقعا متاسفم عزیزم ایشالا که این دفعه که انتقال میدی کنجدات بمونن برات

انشالله🤲😢

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
عزیزم‌برو‌حتما یه‌وقت‌خدایی‌نکرده‌خارج‌رحمی‌نباشه شایدم‌کنجدات‌دوتاهستن‌...بتات‌خیلی‌بالارفته

اره فردا زنگ میزنم حتما 

دوتا انتقال دادم  

انشاالله وضعیتشون خوب باشه🤲