2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684481 پست
سلام گلم ،به به به سلامتی شما هم سیکل رو شروع کردی آره امروز سونو داشتم ،اولین سونوم بود ،حالا برای ...

آره عزیزم خداروشکر دیروز شروع کردم. سلامت باشی. پس احتمالا برا منم بعد از این یه روز درمیون میشه. سری قبل روز دوازده پانکچر شدم. 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کدوم مرکز میری عزیزم؟ سونو دومت روز چندم گفتن بری؟

عزیزم رویان میرم سونو دومم (درواقع میشه اولین سونو بعد از مصرف آمپولا) ک دیروز بود. سونوی سومم رو یکشنبه نوشتن. و بهم گفتن بعد از این فاصله احتمالا سونوها یه روز درمیونه.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
آره عزیزم خداروشکر دیروز شروع کردم. سلامت باشی. پس احتمالا برا منم بعد از این یه روز درمیون میشه. سر ...

پس احتمالا اینبار هم همون موقع پانکچر میشی ؟روزی چند تا آمپول داری ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
وای خداروشکر عزیزم ایشالا مثبتی داروهات چیا بودن عزیزم چند تا جنین شد برات؟

یک دوره ال دی و تقویتی فرت لید و فولیک و ژل رویال، بعد گرگووریس و آ اس آ و فولیک و استرادیول و دو روز قبل پانکچر اس ام جی و دو تا آمپول توی بازو و دو تا دور ناف که اسماشون اصلا یادم نیست همسرم برام میزد، بعد از پانکچر آ اس آ و ژل رویال و فولیک رو خوردم و روز پنجم هم انتقال 2 تا جنین داشتم و دوتاش رو انتقال دادن و بعدش هم که فولیک و آمپول دور ناف آنوکس و آ اس آ و یکی هم برای سیستم ایمنی و استرادیول رو دارم میخورم 

سلام ببخشید مامانایی که آمپول آنوکسا و هپارین (اسمش رو مطمئن نیستم) استفاده میکنن چه زمانی شروع به ...

انوکسارو از چند روز قبل انتقال میزدم..ب شما هم انوکسا دادن هم اسپرین؟؟

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...