دقیقا نباید استرس داشته باشی استرس باعث میشه به صورت ناخوداگاه عضلات شکم و رحمت منقبض بشه اون وقت جنین نمی تونه لانه گزینی کنی .
هر داروی دادن سر وقت بخور .اصلا به عمل فکر نکن .برو فیلم نگاه کن اهنگ گوش کن بیخیالی طی کن که رامش داشته باشی .
روز عمل هم نگران نباش مثل معاینه زنان هست خیلی راحته فقط تکون نخور.بعد انتقال اسپرم نیم ساعت تو همون حالت دراز بکش .بعد برو خونتون از پله بالا پایین نرو اگه خونتم پله داره خیلی یواش برو بالا .تا زمان جواب بارداریتم فقط دراز بکش طاق باز برو سرویس بهداشتی .هیچ کار دیگه ای هم نکن .
دولا نشو خم نشو .سرویس بهداشتی هم ایرانی استفاده نکن که به کمرت فشار بیاد اگه فرنگی هم نداری برو از این توالت فرنگی ها که روی ایرانی نصب میشه میزارن بگیر 300 تومن بیشتر نیست .
پرتقال .نارنگی .مرکبات که حاوی ویتامین سی هست بخور .هویج نخور نفخ داره .الو بخارا چیزی که شکم نرم میکنه بخور که مدفوع نرم باشه فشار نیاد به کمرت .
قند و شیرینی نخور دکتر من میگفت قند خون بالا خودش عمل عدم لانه گزینی میشه .
فقط مویز بخور .چیز شیرینی دیگه نخور
خلاصه این حرفای بود که دکترم به من زد شاید به نظر بی اهمیت بیان ولی من جواب گرفتم .شما هم رعایت کن .انشالله خیره جواب بگیری منم برات دعا میکنم همونجور که خدا به من نظر کرد به تو هم نظر کنه سالم و سلامت باردار بشی الهی امین