2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684467 پست
عزیزم حتما بپرس، خوشحالم میشم خیالت راحت بشه 😍😍😍 فقط کسی از من سوالای خرافاتی میپرسه این جوری می ...

سلام زینب جون خوبی ؟میگم من امروز ۹ سیکل تخمک کشی هستم دکتر گفت اندومتر ۷/5 سه خطی ،ممکنه روزهای بعد کمتر بشه ؟بعد سوال دیگه سایز ۱۲ فولیکول برای این روز خوبه ؟من حس میکنم داروهام خیلی کمه.دو تا سینال و یه دونه هاش ام جی

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادریاناجون سلام. امیدوارم که توماه بعدانتقال حتما باردار میشی نگران نباش عزیزم من از۵ روز قبل انتق ...

سلام عزیزم ، بیا همه داشتنن از اینا الا من😂😂 عزیزم مثبت شدی ؟؟؟

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
دکترت حسم اینکه یادش شاید رفته بهت بده ک امیدوارم اینطور نباشه. چون خیلیا رو من هم مرکز هم اینجا دید ...

خدا خودش جوابشونووو بده که با زندگی مردم بازی میکنن😭

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
در اصل دکتر یادش نرفته اون ماما همراه که نسخه می نویسه احتمالا نداده 

☹☹☹

سلام عزیزم ، بیا همه داشتنن از اینا الا من😂😂 عزیزم مثبت شدی ؟؟؟

دکتر عارفی هم تا قبل انتقال به همه میده ولی بعد انتقال گفت به همه انتقالیاش که آسپرین دیگه قطع یعنی فقط تا قبل انتقال میده حالا خیلی کار خاصی نمیکنه گذشته دیگه گذشت بهش فکر نکن عزیزم این ای کاش ها بدتر آدمو عصبی میکنه خواست خدا این بوده اینجوری دلتو آروم کن

در اندک من تویی فراوان یارب..
دکتر عارفی هم تا قبل انتقال به همه میده ولی بعد انتقال گفت به همه انتقالیاش که آسپرین دیگه قطع یعنی ...

کاش واقعا سری بعد دلمون شاد بشه و شاد بمونه😭

من از دکترم خیلی راضی بودم، دکتر قوامی، بیمارستان آبان، با اینکه ماما داره اما خودش دائم نظارت می کرد داروها رو چند بار چک می کرد، کلی روحیه به من داد، هر دفعه بهم میگفت بهترین رحم رو داری، مطمئنم میشه، حتی روز انتقال کلی سر به سرم گذاشت و گفت اگه بشه جایزه دارم و اینقدر منو خندوند که خدا میدونه، آخرش هم کلی دعا کرد برام دستش رو روی شکمم گذاشت و مدام لبخند میزد و گفت علاوه بر داروهات هر شب حدیث کسا رو بخون، واقعا انرژی گرفتم ازش