2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045269 بازدید | 684443 پست
نمیدونم چرا یه بچه میتونه اینقدر روی زندگیم تاثیر بذاره یه روزی شادترین آدم این دنیا بودم ولی این مد ...

عزیزم‌امضاتو‌به‌این‌قشنگی‌نوشتی

همون‌جور‌که‌نوشتی‌همون‌جورهم‌عمل‌کن‌به‌حرفت

آرامش‌خودت‌وحفظ‌کن

مطمعن‌باش‌استرس‌داشته‌باشی‌هرچقدر‌هم‌‌داروودرمان‌کنی

جواب‌نمیگیری

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
چه میدونم میگن اخه ادویه نباید باشه تو غذاها باورت میشه از روز انتقالم یذره زردچوبه هم حتی تو پختن غ ...

نه بابا کی این خرافات رو گفته عزیزم ادویه بخور 😉 😉 😉 

منم میخوردم ولی کم 

من حتی دمنوش ترکیبی زنجبیل و دارچین و زعفران و... رو در حد یه قلوپ میخوردم، دیگه ادویه که مشکلی نداره 

تازه میدونستی زردچوبه خیلی هم عالیه، اصلا حذفش نکنی ها

ان شاالله برای شما هم مثل یکی از دوستان معجزه بشه، اونم روز 14 منفی بود، روز 16 یهو کلی رشد بتا داشت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره‌عزیزم‌هیسترو‌شدم دکترتشخیص‌چسبندگی‌داده‌بود لابد‌حین‌عمل‌چسبندگی‌‌هارو‌تمییزکرده‌دیگ نمیدونم‌ ...

آهان یادم اومد گلی 

آره گلم چرا که نه، فقط واسه آندومتریوز، شما آزمایش های تومور مارکر رو دادی؟؟ اگر اونا نرمال باشه دیگه بعیده مشکلی پیش بیاد

نمیدونم چرا بهم گفته بخورم به نظرت چرا

نمیدونم‌عزیزم

منم‌هیستروشدم‌بهم‌استرادیول‌‌تایه‌ماه‌داده‌بود

هرچی‌هس‌انشالله‌خیره

احتمالا‌‌ماه‌بعد‌دوتامونم‌انتقال‌داریم

انشالله‌توکل‌برخدا‌دوتامونم‌مثبت‌بشیم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
قربونت عزیزم ک اینقدر خوب راهنمایی میکنی😘❤ خیالم راحت شد، خداروشکر.  بعضی سوالارو با خودم میگ ...

عزیزم حتما بپرس، خوشحالم میشم خیالت راحت بشه 😍😍😍

فقط کسی از من سوالای خرافاتی میپرسه این جوری میشم 🧐🧐🧐🧐😁😁😁🤣🤣🤣

مثلا انتقال دادم حمام نرم، تکون خوردم تو خواب بچه چیزیش نشه، شیر سویا و نشاسته بخورم🤯🤯🤯🤯

واقعا نمیدونم این خرافات از کجا پیدا شده که هر چی این یکسال و نیم دارم تلاش می‌کنم با قوت پابرجاست🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

آهان یادم اومد گلی  آره گلم چرا که نه، فقط واسه آندومتریوز، شما آزمایش های تومور مارکر رو دادی ...

نه‌عزیزم‌ندادم

دکترم‌میگه‌نیازنیس

یبارمیگه‌‌همین‌درمانشوبرات‌‌‌‌‌پی‌میگیرم

یبارمیگه‌نیازنیس‌برایه‌انتقال‌اینقدر‌هزینه‌کنی

فعلا‌سیکل‌لانگم

ال‌دی‌وبسرلین‌داده..

نمیدونم‌به‌نظرت‌ازش‌بخام‌‌داروهای‌سیستم‌ایمنی‌بهم‌بده

خودمم واقعا چیزی به ذهنم نمیرسه گفتم برم کوتر تخمدان کنم شاید باردار شدم😭

آخه شما رحمت مشکل داره، کوتر کنی چی میشه؟ 

هر چند حق داری کاملا چون خیلی اذیت شدی، آخرش هم هنوز نتیجه نگرفتی

حق داری عزیزم 

از ته قلب دعا میکنم مادر بشی به زودی

نه‌عزیزم‌ندادم دکترم‌میگه‌نیازنیس یبارمیگه‌‌همین‌درمانشوبرات‌‌‌‌‌پی‌میگیرم یبارمیگه‌نیازنیس‌برایه ...

نه عزیزم شما بارداری موفق داشتی، نهایت آزمایش های تومور مارکر برای چک نوع آندومتریوز رو بده، این واجبه

نه عزیزم شما بارداری موفق داشتی، نهایت آزمایش های تومور مارکر برای چک نوع آندومتریوز رو بده، این واج ...

سلام زینبی جون من روز ۱۴بتام ۲۱۹۰بود دکترم نگی تکرار کنم

به نظرتون لازمه تکرار کنم؟یا یک راست منتظر باشم بدم سونو قلب؟دلهره گرفتم