2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684467 پست
من لک بینی داشتم انار میخوردم دکترم گفت خون رو غلیظ میکنه از روزی که نخوردم گوش شیطون کر دیگه لک ندا ...

لکه بینی هم میشه گفت به این خاطر بوده که خونتون رقیق شده بوده. مثل کسی که اسپرین میخوره و وقتی به لکه بینی میفته دکترش براش برای مدتی آسپرین رو قطع میکنه

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
الان واسه انتقال بعدیم داده 😑 استرادیول و اسپرین

عزیزم خیلی‌ها ممکنه نیاز نداشته باشن. معمولا هم میبینن اگه دفعه اول منفی شد برای بار دوم میدن. مگه دکترهای خیلی محتاط از اولین بار تجویز کنن 

بعضی پزشک‌ها به داروی زیاد اعتقاد ندارن، مثل پزشک اول من. من که باهاش منفی شدم اما همونم بالاخره یه تعداد مثبت داشت. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بعد انتقال اولم پیش خودم خوشحال بودم چقد داروهای من کمه، چه بدن آماده ای دارم، به به! خدا بهم نشون داد برای لحظه ای نباید به خودم مغرور شم. لحظه ای فکر نکنم از کسی برترم. واقعا انتقال قبلی برام یه درس بزرگ بود. الان حواسم هست هر چی که میخوام بگم خدایی نکرده غروری توش نباشه. ته دلم فکر نکنم من با بقیه فرق دارم..

عزیزم حتما بپرس، خوشحالم میشم خیالت راحت بشه 😍😍😍 فقط کسی از من سوالای خرافاتی میپرسه این جوری می ...

😬😅🙈

عزیزم😍 از اونجایی ک هیچ تلاشی بی نتیجه نمی مونه، مطمیناً خرافات هم حداقل توی این تاپیک از بین میره. 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
روز دوشنبه رفتم سونو واژینال مشخص شد که طول سرویکسم از ۲۹ شده ۲۵ که وقتی شکممو فشار میداد میشد ۲۳ من ...

باز خوبه خداروشکر رفتی انجام دادی...پس خیلی تفاوته بین سونو شکمی و واژینال ..اره معمولا بابیهوشی انجام میدن خداروشکر که حال خودتو نینی خوبه خیلی مواظب خودت باش ایشالا پسرنازتو صحیح وسلامت میگیری بغلت 

الان واسه انتقال بعدیم داده 😑 استرادیول و اسپرین

عزیزم منم استرادیول و آسپرین داشتم و هنوز که ۲۷ هفتمه دارم یکی و نصفی آسپرین می خورم نگران چی هستی؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام من امروز روز 13 انتقال بود، دوباره بی بی زدم مثبت شد، شنبه آزمایش دارم، یعنی میشه ای خدا دل همه ...

مبارکه مبارکه حتما مثبته 🤗🤗🤗🤗

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام شبتون بخیر بچه ها کسی میدونه که هزینه آزمایش ژنتیک رو بیمه تکمیلی میده یا نه؟

سلام عزیزم اگر منظورت کاریوتایپ هست ،بله بیمه به ما داد

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم منم استرادیول و آسپرین داشتم و هنوز که ۲۷ هفتمه دارم یکی و نصفی آسپرین می خورم نگران چی هستی؟

نه میگم چرا واسه انتقال قبلی نداده بود !!

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍