2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045271 بازدید | 684444 پست
سلام‌ عزیزم خوبم شکر.شما چطوری؟ اره روز سه شنبه سرکلاژ شدم 

مرسی عزیزم منم خوبم ...چندروز پیش دیدم نوشتی میری برای سرکلاژ دیگه بقیشو ندیدم ...چه یهویی شد خودت خواستی ؟ راحت بود درد نداشتی احتمالا یکی دوهفته لکه بینی داشته باشی طبیعیه 

سلام دوستان 

من روز ۱۸ انتقالم تیتر بتام ۳۱۴۰۰ شده 

دو تا جنین بلاست فریز انتقال داده بودم 

الان زنگ زدم بهشون میگه شنبه حتما بیا سونو عدد بتات خیلی بالاست 

منو ترسوند یعنی چیه ؟؟کسی نمیدونه؟؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم منم خوبم ...چندروز پیش دیدم نوشتی میری برای سرکلاژ دیگه بقیشو ندیدم ...چه یهویی شد خودت خ ...

روز دوشنبه رفتم سونو واژینال مشخص شد که طول سرویکسم از ۲۹ شده ۲۵ که وقتی شکممو فشار میداد میشد ۲۳ منم رفتم پیش دکترم بهم وقت عمل داد برا روز بعدش 

دکتر به من گفت با بیهوشی اما وقتی رفتم اتاق عمل گفتن بیهوشی برا بچه خطر داره فقط بی حسی منم از ترس امپولش حسابی به لرز افتادم ۲۰ دقیقه بیشتر طول نکشید عملم .فقط جای امپولم درد میکرد روز اول. شبش هم رفتم سونو خداروشکر خوب بود همه چی .دیروزم مرخص شدم امروز کمتر لکه بینی دارم خداروشکر 

اسپرین جز داروهای اصلی مرکز مامه چطور نداشتی 🤔شاید اشتباهی شده

نمیدونمم والا بچمو به کشتن دادن🥺 شاید خونرسانی خوب نبوده رشد نکرده

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
سلام دوستان  من روز ۱۸ انتقالم تیتر بتام ۳۱۴۰۰ شده  دو تا جنین بلاست فریز انتقال داده بو ...

مبارکه

انشاالله هر دوش گرفته

شاید بخاطر اونه

خیلیا تو این سایت خوندم که بتاشون بالا بوده و بارداری خوبی داشتن

مبارکه انشاالله هر دوش گرفته شاید بخاطر اونه خیلیا تو این سایت خوندم که بتاشون بالا بوده و باردار ...

مرسی عزیزم 

خودمم گفتم شاید دو تاش گرفته که بالاست

تو رنج آزمایشگاه هم زده بین ۵تا ۶ هفته عدد بتا رو 

با حساب اولین روز پریود تو ۶ هفته میشم 

شنبه میرم سونو دعا کن خوب باشه همه چی

سلام ببخشید مامانایی که آمپول آنوکسا و هپارین (اسمش رو مطمئن نیستم) استفاده میکنن چه زمانی شروع به ...

اینا واسه جلوگیری از سقطه ؟ چرا من نداشتم 🥺 

به همه میدن ؟؟؟

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
البته اکثر دکترها نمیدنا  اسپرین معجزه نمیکنه اما شاید کمی کمک کنه نصر همیشه میده بقیه دکترا ر ...

الان واسه انتقال بعدیم داده 😑 استرادیول و اسپرین

الان واسه انتقال بعدیم داده 😑 استرادیول و اسپرین

اکثر دوستان این جا اسپرین ندارن فکر نکن حالا به معجزه بود که نخوردی دفعه بعدی حتما میگیره 

راستی منم اسپرینم رو یه هفته یادم رفت بخورم موقع انتقال😂پس همچنین مهمم نبود 

من لک بینی داشتم انار میخوردم دکترم گفت خون رو غلیظ میکنه از روزی که نخوردم گوش شیطون کر دیگه لک ندا ...

انار که خون رو رقیق میکنه. آنا جون هم میگفتن انار به لانه گزینی کمک میکنه. منم زیاد  خوردم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
دور ناف میزنی؟ مثل سینال ه؟ به من ندادن قبلا گفته بودن شاید باید بزنی اما الان چیزی ندادن

بله عزیزم دور نافه. قیافه آمپولش شبیه اورگالوترانه. ولی زیر جلدی دور ناف.

لابد نیاز نداشتی. تستت هم که شکر خدا مثبت شد، چه بهتر ☺️