2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
مرسی عزیزم. پس برم ابن سینا؟؟ لینیک امید خوب نیس؟؟؟ 

والله من چون مامان ماهک جونو اینجا دیدم تصمیم به ابن سینا گرفتم از اونجا خبر ندارم پناه جونم بودن بعدش من چند جایه دیگه شوهرم ازمایش داد گفتن مشکلی نداره ولی اینجا گفتن حجمش کمه ومشکلشو پیدا کردن دیگه من خیلی ایمان پیدا کردم حالا تصمیم گیرنده ی اصلی شمایی عزیزم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله عزیزم کجا انتقال دادی؟ دکترت کی هست؟

مرکز مام دکتر لاهوتی

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
سلام عزیزم خوبی‌؟ والا فکر کنم یه معجزه ایی چیزی اتفاق افتاده چون خیلی خوشکل داره میره بالا عزیزم&nb ...

عزززييييزززم مررررسي خيلي نگرانم كرده بودن ماماهايي باهاشون صحبت كردم به خاطر تعجبشون ترسيده بودم

خداروشكر 😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻

كَتَبَ علي نَفسِهِ الرَّحمَة💝
بچه ها بتام از ۶۱۷ اومده رو ۱۱۰😔

اي واي.....😔😔😔😔

خيلي ناراحت شدم ادريانا جون😔😔😔

از ساعت چهار ميخوام بيام ببينم چي شد هي نميشد 

اميدوارم اين سري ديگه خيلي خوب بگيره. يا قبلش طبيعي باردار شي...🤲🏻

كَتَبَ علي نَفسِهِ الرَّحمَة💝
اي واي.....😔😔😔😔 خيلي ناراحت شدم ادريانا جون😔😔😔 از ساعت چهار ميخوام بيام ببينم چي شد هي نميش ...

انشالله مرسی عزیزم دیگه قسمتم این بود

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
😔😔😔😔 والا منم دیگه نمیدونم،  میتونی با یه دکتر دیگه مشاوره بشی؟؟ چون من واقعا دیگه بیشتر ب ...

سلام زینبی جون خوبی 

میگم استرومارین۱/۲۵همون اکویین ؟

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
اره عزیزم رفتم سونو واژینال از ۲۹ شده بود ۲۵ دکترم گفت عمل کن. شما بعد عمل لکه بینی یا دردی نداشتین ...

درد یکم داشتم که گفت میتونی تحمل کن نمیتونی شیاف بزاریم که یکم تحمل کردم کم کم بر طرف شد فقط تو واژنم ی جوری بود مخصوصا وقتی دفع ادرار داشتم. حتی الانم گاهی همون حس میاد سراقم انگار نخ بخیه سیخ میزنه این مدلیم. لکه بینیم داشتم تا ۳ روز طبیعیه بعد از ۳روز خوب میشه. شما حالت چطوره الان؟ چرا بیهوشت نکردن؟ ماله من با بیهوشی بود 

@زینبی_بابا  سلام عزیزم خونریزی روشن یا لکه بینی بعد از سرکلاژ طبیعیه شما داشتین؟من رفتم دست ...

این لکها واسه زخمای بخیس واسه همین روشنه کاری به جنین نداره نگران نباش واسه منم روشن بود 

سلام دوستان کسی بوده که به تازگی قرص اکویین خریده باشه؟

من هر جا رفتم میگن نیست و بجاش استرومارین میدن

میخام بدونم استرومارینم همون کاراکویین رو میکنه؟

کسی بوده ک برای بالارفتن آندومتر رحمش براش تجویز شده باشه؟

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
درد یکم داشتم که گفت میتونی تحمل کن نمیتونی شیاف بزاریم که یکم تحمل کردم کم کم بر طرف شد فقط تو واژن ...

دکتر بیهوشی گفت اگه زیر ۱۵ هفته بودی بیهوشت میکردیم بیهوشی الان برای جنین خطر داره .منم با ترس و لرز بی حس شدم خیلی امپولش درد داشت