2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست
عزیزم باید سونو بشی تا نوع سیکلت مشخص شه به من گفتن پری بعد از پانکچر بیا ولی به خیلی ها میگن پری د ...

اره به منم پری دوم گفتن برم البته امروزم رفتم که دیدعفونت دارم ووضع تخمداناهنوزمناسب نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان من این ماه وارد سیکل iui شدم اما آمپول گونال گیرم نیومد بهم سینال دادن

کسی هست تو شیراز بدونه کدوم داروخونه گونال داره؟

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
اره درست میگی نظر اکثریت تون همینه دیگه تصویب شد. 😁😁توکل بخدا انشالله نتیجه بده.  الهی نی نی ...

مرسی عزیزمم ایشالاا مامانی با همین جنینای خوبت🌺🌺

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام‌عزیزم نه خیلی خیلی کم‌میان بیشتر مامانای جدید  آیندن  خوبی نی نی گولت خوبه دیگه بزرگ ...

انشالله به سلامتی خبرهای خوب و همتون به زودی نینیاتونو به سلامتی بغل کنید😗😗😗 الهی امین

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
خیلی متاسفم... هر بار قرار نیست اینجوری بشه نگران نباش ببین اون دارو فقط برای ریه نیست، یه مکمل هست ...

سلام مامان سوفی جان خوبی عزیزم؟

من یادمه شما در مورد کیفیت تخمک ک واکوئل دار بود صحبت کرده بودی،آخر سر متوجه نشدی که دلیل اش چی بود؟چون من همینطوره تخمک هام.درمانی چیزی نداره؟البته اگر اشتباه نکنم که شما بودی@

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃
چقدر زیاد شده هزینه هاتون دفعه قبل چندتا تخمک داشتی داروهات فرق میکرد؟

دفعه قبل5تاتخمک داشتم یکیش خراب بود. 

سری قبل داروی تقویتی چیزی نخورده بودم الان فقط یک قوطی اوابوست700تومنه, 550فرتیل اید400فرتیل سی ام و160ردکیوتن وهرdhea دانه ای12

خخخ اره میبینی گاهی یک حرصهایی میده که نگو. 😂😂دیگه بایدعادت کنم که فکرشونکنم وبیخیالش بشم خودت بهت ...

البته من مادر شوهرم قبل اینکه من وارد این خانواده بشم فوت کرده بود و از تعریفایی که شنیدم خانم خیلی خوبی بوده.خدا رحمتش کنه.

عزیزم برات دعا میکنم بین اینهمه فکر و خیال خدا بهترین راه رو جلوی پات بزاره.توکل کن به خدا و ازش کمک بخواه.میخوای با خود دکتر حمدی هم مشورت بکن.ولی خب کیفیت جنین هات خیلی خوب هستن و میشه خیلی امیدوار بود که با همینا مامان بشی.

خدایا شکرت  
البته من مادر شوهرم قبل اینکه من وارد این خانواده بشم فوت کرده بود و از تعریفایی که شنیدم خانم خیلی ...

خدارحمتشون کنه گلم... ممنون چقدردعات به دلم چسبیدفقط خدامیدونه, الهی به هرچی ارزوی خوب داریدبرسید. 

دکترگفت تصمیم باخودت گفت من همیناروهم انتقال میدم. انگاردوتا توی یک بسته هستن.