2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045191 بازدید | 684433 پست
بچه ها بیبی چک زدم یه هاله کمرنگ افتاد ، معلومه بتام اومده پایین😢😢😢 تموم شد همه چی بچه هام رفتن پ ...

وااا این حرفا چیه عزیزم چ ربطی ب کمرنگی پررنگی داره بجای این حرفابرو آز بده

نبینم دیگ اینقد زود کم بیاریا🤨

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
خخخ وای عزیزم چه ظاهرسازی کردم پس من اینجا. 😁😁😁 مثلامیبنی یهومادرشوهرم یک حرفی میپرونه ازاون .😉 ...

آهان اگه بحث مادرشوهره که حق داری😂

البته شوخی کردم🤭

خب البته که اونا بچه هاتن و بهشون باید حس داشته باشی.ان شاالله یکی یا دوتاش تو دلت جا خوش کنن تا ۹ ماه🍼🍼

خدایا شکرت  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگ میشه بنظرم بکن چون هرچ جنین بیشتر داشته باشی بهتره منم همش میگم کاش جنین فریزی بیشتری داشتم ایش ...

اره منم همینو میگم ولی همسرم ومادرم ودوستان میگن حیفه همیناروانتقال بده تابعد الکی نروعمل. 

من اخه داروی تقویتی خیلی زیاد گرفتم واسه خودم وهمسرم واسه همین زیاد شده تاالان چیزی حدود14تومن هزینه انتقال هم گفتن3تومن که اونم برای بعده. ما جنین فریزی زیادنداشتم هزینه زیادی نشد1500

همون یکی خوبه عزیزم سیکل لانگ سیکلیه که یه پری رو قرص ال دی میخوری  البته من سینا فکت هم دارم ...

اهان فهمیدم منم دقیقا اینجوری هست تخمدانام تازشم عفونتم گرفتم امروز کرم واژینال وقرص ازیترودادعلاوه براینها. مرسی عزیزم ازتوضیحت پس برای منم لانگ هست اماسینافکت اینهاندارم

اره خدابخواد دیگه فریزشدن نی نی ها. میخوام یکبارم ماه بعداین پریودی برم پانکچر بنظرت کاردرستیه؟  ...

اره بنظرم کار درستیه چون من موقع انتقال جنینام سه روز بودن خواستن بلاست کنن که رشد نکردن انتقالم کنسل شد اگه دوباره پانکچر کنی جنین های بیشتری تشکیل میشه و خیالت راحت و استرس نداری 

من خودم ‌اگه میشد به قبل برگردم حتما یه بار دیگه پانکچر میکردم که این اتفاق برام پیش نمیومد

باز خودت میدونی عزیزم ببین چطوری بهت احساس بهتری دست میده😊

اره عزیزم تموم شد پسرم بدنیا اومد😭😭😭

عزیزم خدا به دلت صبر و آرامش بده  

جنسیتشو از کجا متوجه شدی؟ من قبل اینکه بفهمم ماژوره سونو ان تی رفتم ولی جنسیتشو متوجه نشد گفت زوده

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام سوفی جان خوبی؟امروزسونوشدم سیکلموکنسل کردن دوباره وداروهاموقطع اون داروهایی ک گفتی رو نشون داد ...

خیلی متاسفم... هر بار قرار نیست اینجوری بشه نگران نباش

ببین اون دارو فقط برای ریه نیست، یه مکمل هست که برای خیلی چیزها کاربرد داره یکیش کمک به رشد ضخامت رحم هست. تو امریکا هم برای ضخامت رحم و هم برای قبل از پانکچر برای تحریک تخمدان استفاده میشه. چون مکمل هست مثل ویتامینها نیاز به نسخه نداره اصلا. اسمش N-Acetyl Cysteine هست

سایت نمیذاره عکس آپلود کنم عکسشم برات میفرستم وقتی سایت درست شد

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
آهان اگه بحث مادرشوهره که حق داری😂 البته شوخی کردم🤭 خب البته که اونا بچه هاتن و بهشون باید حس دا ...

خخخ اره میبینی گاهی یک حرصهایی میده که نگو. 😂😂دیگه بایدعادت کنم که فکرشونکنم وبیخیالش بشم خودت بهتر از من میدونی دیگه مادرشوهرتبریزی. 😂😂😂

شوخی کردم هاهمه جای دنیا خوب وبدهست مادرشوهرمنم درکل خوبه. 

وای اره انشالله عزیزم بانی نی عزیزم دعاکن منم. الهی جوجوی خاله سلامت بیادبغل مامانش. 

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم

زینب جون جنینام دو روزه بودن  روز 16 انتقال بتام 241 بود  امروز روز 18 بتام 595 بود خدار ...

خدا رو شکر عزیزم

خیلی خوبه بتات 

حالا که گفتن تکرار کن حتما دوباره آز بده خیال همه رو راحت کن

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
اره بنظرم کار درستیه چون من موقع انتقال جنینام سه روز بودن خواستن بلاست کنن که رشد نکردن انتقالم کنس ...

منم همینطور میگم اماراضی نمیشه همسرم میگه الکی نروزیرعمل وجراحی. خداخودش کمکمون کنه عزیزم. انشالله اینبارشمام کلی جنین خوب داری. خب چی میشه سه روزه انتقال بدن خب

اره همسرمم همینومیگه ولی من چون چشمم ترسیده بود میگفتم بازم پانکچرشم.  میگه انگارخوشت میادبری ...

اره بنظر منم انتقال بده اینارو باز خودت هرجور صلاح می دونی

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
والا اگر رویان بودی بله به خاطر tsh  البته کم خونی رو دست کم نگیر، احتمال منفی شدن رو بالا میب ...

زینب‌جون‌من‌توسیکل‌لانگ‌هستم‌

خدابخاد‌ماه‌بعدانتقال‌دارم

عزیزم‌من‌کم‌خونی‌ندارم

اماآهن‌خونم‌پایین‌هس

به‌نظرت‌من‌چه‌قرصی‌‌یاآمپولی‌بخورم

که‌خاطرم‌ازکم‌خونی‌وآهن‌‌جمع‌بشه؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
اهان فهمیدم منم دقیقا اینجوری هست تخمدانام تازشم عفونتم گرفتم امروز کرم واژینال وقرص ازیترودادعلاوه ...

عزیزم باید سونو بشی تا نوع سیکلت مشخص شه

به من گفتن پری بعد از پانکچر بیا ولی به خیلی ها میگن پری دوم مراجعه کنن 

به شما گفتن کی باید بری دکتر؟؟؟

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
اره بنظر منم انتقال بده اینارو باز خودت هرجور صلاح می دونی

اره درست میگی نظر اکثریت تون همینه دیگه تصویب شد. 😁😁توکل بخدا انشالله نتیجه بده. 

الهی نی نی توام اسفندماه صحیح وسالم بیادبغبت ماروهم دعاکنی

ای وای آرزو جان شرمنده.جواب شما رو مینوشتم که به دلایلی نصفه موند و بعد فراموش کردم🙈 راستش ما که ا ...

دشمنت شرمنده عزیزم .چطور از میلاد وقت بگیرم؟ ما اونجا پرونده نداریم میخوام همسرم بره دکتر ارولوژی .میدونی کدوم دکتر خوبه؟ ببخش سوالام زیاد شد .اذیتت میکنم