2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045187 بازدید | 684433 پست
یعنی مرکز مام و دکترت راضی هستی؟ کسی اونجا تا حالا هایپر نشده میگن؟ من سریه پیش هایپر شدم تو بهمن ک ...

اره عزیزم راضیم ۲۱تاتخمک داشتم دارو دادن فقط چندروز نفخ داشتم ویکم یبوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانمی مبارکت باشه  عزیزم منم امروز اولین بار با ایشون ویزیت شدم البته دکتر نصر زده بودم ...

ممنونم عزیزم.من صارم میرفتم پیششون رفتن مام منم رفتم مام.واقعا عالین.دوستمم دوقلو داره دکترشون ایشون بودن

سلام عزیزم ببخشید دکتر همسرتون کی بود؟ برای dfi دارویی دادن یا مستقیم رفتید برای بیوپسی و میکرو؟ م ...

عزیزم ما دکتر اورولوژی  توصارم میرفتیم برا شوهرم دارو دادن خوب شد.۳۰بود dfi.ولی مورفو۴بود.تحرک آ وب صفر.بدون بیوپسی نمونه داد 

عزیزم هزینه تون چقدر شد؟من برای تعیین جنسیت برم مام پیش کدوم دکتر برم خوبه؟شما تعیین جنسیت کردین؟

فقط میکرو۱۶تومنی راحت شد.نه عزیزم من تعیین جنسیت نکردم.بچه ها میگفتن ۳۰تومن میشه انگار.کل دکتراشون خوبه نگران نباش.واسه من علیرضایی بود که عالیه

عجیبه با اینهمه دارو ..حتما حکمتی داره ایشالا ماه بعد بهترین نتیجه رومیگیری 

آره انشاا...

ممنون عزیزم💋

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
اینها رو بدون دستور پزشک میتونی راحت مصرف کنی ولی ویاگرا رو حتما از دکترت بپرس عزیزم ❤️ انشالله مثب ...

قربونت گلم ،آره میپرسم ازش

خیلی ممنونم💋💋💋💕💕💕💜💜💜

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
ممنونم عزیزم۱۶تومن فقط خود میکرو

ینی چ فقط خوده میکرو؟ینی بدون انتقال ودارو اینقد؟

کامله کاملشو بگو لطفا بادارو وانتقال و همه چی

سلام عزیزم ببخشید دکتر همسرتون کی بود؟ برای dfi دارویی دادن یا مستقیم رفتید برای بیوپسی و میکرو؟ م ...

سلام عزیزم.من شما تو یه روند مشابه هستیم با یه دکتر  

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
قربونت گلم منم بازآندومترم تا۵رفتو ریزش کرد ای بابا آدمو جون بسر میکنن خیره انشاالله مراقب خودت با ...

الهیی عزیزم خیلی ناراحت شدم اخه چرا اینجوری میشه؟ دکتراچیزی نمیگن؟ علتی؟ 

اره اونکه عادتشونه دق بدن مارو. ممنون عزیزم دعاکن امروز حاضرشه دیگه برگردم

الهیی عزیزم خیلی ناراحت شدم اخه چرا اینجوری میشه؟ دکتراچیزی نمیگن؟ علتی؟  اره اونکه عادتشونه د ...

آره خودشونم تعجب میکنن ک بااون همه دارو چرا بدنم واکنش داده 

الان اومدم سونو

خیره عزیزم انشاا...

حتماگلم محتاجیم ب دعا

مراقب خودت باش💋💋💋💜💜💜💕💕💕