2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045187 بازدید | 684433 پست
چه زود سونو شدی ؟  مگه سونو دو هفته بعد مثبت شدن نیست؟ بتات چند بود که سونوت کرد ؟ دکترا فقط ...

۶۱۶ 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

بعد سونوو دوباره لک اومد ، قهوه ایی 

ازمایش دادم فردا حاضر میشه 

میگم نکنه سقط شده اینطوری لک میاد

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزيزم خداروووووشكرررر نگران نباش واسه من ك اگه يادتون باشه اول كامل منفي شد بعد مشكوك بعد ...

گلم شما دکترتون بهتون راجع به بتاتون چی گفت و گفت تا کی باید آزمایش رو تکرار کنید اخه منم امروز بتا دادم و عدم پایین بود و گفتن دوروز دیگه تکرار کنم گفتم از شما بپرسم چیل بهتون گفتن؟ ممنون میشم ج بدید

در اندک من تویی فراوان یارب..
نه بابا انشالله چیزی نشده

🥺🥺

خداروشکر مبارکه عزیزم ایشالله همش دیگه مثبتی میشنویم از این به بعد خداروشکر.

سلام سمر جون به سوال دارم دكتر عارفي قبل انتقال به شما استراديول داده بود روزي ٢تا و يكي استرومارين ؟ 

چه جوري ميخوردي ؟يعني استراديول دو تا رو همزمان بايد خورد يا فاصله بندازيم ؟

خدایاااا تو بخواه تا من بتونم .... فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
ما هردومون مینور هستیم  برا اینکه مجددا بچه مون ماژور نشه میخوایم سلامت جنینامون رو قبل انتقال ...

عزیزم

انشالله که مشکلی نباشه و به خوبی انجام بشه.

و خدایی که به شدت کافیست.
ممنونم عزیزم.من صارم میرفتم پیششون رفتن مام منم رفتم مام.واقعا عالین.دوستمم دوقلو داره دکترشون ایشون ...

خب خداروشکر

خیالم راحت شد.

راستش خیلی نگران بودم.

شما چند بار ivf انجام دادید؟

مشکلتون چی بود عزیزم؟

چندمین بار مثبت شدید؟؟؟

سلام عزیزم خوبی‌؟ دل‌درد و کمر درد که مال هر چیزی میتونه باشه عزیزم، فکرتو در گیر نکن، فقط تو این دو ...

سلام زينب جون  

ميگم به نظر شما اگه سر خود قرص پنتوكسي فيلين بگيريم روزي يكي بخوريم تو سيكل انتقال كه خونرساني رحم رو زياد كنه مشكلي ايجاد ميكنه🙄؟ 

بعد قرص پنتوكسي باعث بالا رفتن ضخامت هم ميشه يا فقط واسه خونرسانيه؟

يه سوال ديگه 😊 قرص استراديول روزي دو تا با يك عدد استرو مارين 

استراديول رو بايد با فاصله خورد يا دوتاش با هم ؟ 

خدایاااا تو بخواه تا من بتونم .... فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
ما هردومون مینور هستیم  برا اینکه مجددا بچه مون ماژور نشه میخوایم سلامت جنینامون رو قبل انتقال ...

عزیزم شما مگه قبل ازدواج آزمایش نداده بودید؟؟؟