2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
ان شاالله که عالیه  نتیجه هر دو رو اگر تونستی بهم بگو منم خبردار کن 😍😍😍😍 خیلی ذوق دارم بر ...

زینب جون جنینام دو روزه بودن 

روز 16 انتقال بتام 241 بود 

امروز روز 18 بتام 595 بود خداروهزار مرتبه شکر 

ولی زنگ زدم رویان میگه بازم چهارشنبه تکرار کن 

چرا بهم استرس میدن یعنی بتام پائینه 😥

خداجونم شکرت       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان عزیزی که مثبت شدید و مامان شدید مثل من با خودتون نکنید سر ازمایش و سونو اینقد استرس به خودتون ...

چیشده عزیزم ؟ 

والا ما هر چی میخوایم اروم باشیم نمیزارن که 😪

خداجونم شکرت       
زینب جون جنینام دو روزه بودن  روز 16 انتقال بتام 241 بود  امروز روز 18 بتام 595 بود خدار ...

ای جاانم مبارکه عزیزدلم عالیه بتات نگران نباش مامان خانوم مبارکه لذت ببر 

در اندک من تویی فراوان یارب..
ای جاانم مبارکه عزیزدلم عالیه بتات نگران نباش مامان خانوم مبارکه لذت ببر 

ممنونم سمر جان 

پس چرا همش میگن تکرار کن 

انشاءلله بتای شمام حسابی بالا رفته نگران نباش عزیزم

خداجونم شکرت       
ممنونم سمر جان  پس چرا همش میگن تکرار کن  انشاءلله بتای شمام حسابی بالا رفته نگران نباش ...

مرسی گلم لابد میخوان خیالشون حسابی راحت شه یجور محکم کاری یا شایدم روالشونه در کل جای نگرانی نیست عزیزم ایشالله هشت ماه دیگه نی نی نازت بغلته صحیح و سالم.

در اندک من تویی فراوان یارب..
بچه ها من الان سونو شدم دکتر چیزی ندید😔😔 گفت دوباره ازمایش بتا بده

چه زود سونو شدی ؟ 

مگه سونو دو هفته بعد مثبت شدن نیست؟

بتات چند بود که سونوت کرد ؟ دکترا فقط الکی استرس میدن

خداجونم شکرت       
مرسی گلم لابد میخوان خیالشون حسابی راحت شه یجور محکم کاری یا شایدم روالشونه در کل جای نگرانی نیست عز ...

چی بگم 

توکل به خدا 

انشاءلله خودش داده خودشم حفظ میکنه 😍

خداجونم شکرت       
https://www.drnasr.com/a

خیلی ممنون عزیز دلم

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

سلام دوستان من برای انتقال جنین دکترم بهم نامه داده که برم دادگاه رفتم بعد ۱۰ روز بهم ابلاغیه دادن برای یک ماه دیگه تازه نامه دادن بدم کلانتری محل که بیان تحقیقات آخه خانواده هامون نمیدن حالا همسایه ها بدونن این یه مسئله خصوصی دارم دیونه میشم توروخدا راهنمای کنید