2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045152 بازدید | 684431 پست

چقدر من بدبختم هرروزی که میگذره میفهمم یه مشکل دیگه دارم

امروزم بهم گفتن تیروعید و مشکل کم خونی دارم😭😭😭😭

یعنی باز عقب میفتم؟

چندروز دیگه پریودمه لحظه شماری میکردم بیاد تا برم آمپولامو شروع کنم😭😭😭😭😭

من با چند پزشک مشورت کردم اگه بخوای اینطور فکر کنی تمام داروهای ای وی اف خارجیند یا واکسن هایی که بع ...

مرکزی که من رفتم گفتن واکسنمون خوب نیست شاید بقیه جاها چیزای خوبی دارن که میزنن عزیزم مرسی ازشون که انقدر صادقانه گفتن نزن بقیه جاها شرایطشون حتما فرق داره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من الان سونو شدم دکتر چیزی ندید😔😔 گفت دوباره ازمایش بتا بده

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
😔😔بعنی کیسه جنین نبود؟؟

نه

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
تا چند روز بعد هیسترو ‌و خراش لکه بینی طبیعیه حتی میگن تا یه هفته  اگه درد نداری مشکل خاص ...

مرسی عزیزم اخه لکه بینیه طولانی شد گفتم ببینم از چیه😍😍

نه درد ندارم خداروشکر

من بدون بیهوشی میخام انجام بدم نمیدونم تاثیرش تا کی هست

فککنم کمتره نسبت به اینی که با بیهوشیه

ببین من از دکترم پرسیدم بابت اینکه اگه این دفعه نگیره ماه بعدی باید پانکچر کنم و اینچیزا گفتم اثرش نمیره خراش گفت نه نگران نباش ؛ پس مطمئن باش بدون بیهوشی حداقل ۱ ماه میمونه 

مرسی عزیزم یعنی شروع سیکلم باز عقب میافته؟ 

رها جان منم بهم استرادیول نمیسازه تا الان ۳ بار کنسل شد به خاطر لکه بینی ، نگران نباش باید بگی سیکل نچرال برات انجام بدن ، من فردا وقت دکتر دارم حتی هفته پیش هیستروسکوپی هم کردم  چیزی نبود

فککنم کمتره نسبت به اینی که با بیهوشیه ببین من از دکترم پرسیدم بابت اینکه اگه این دفعه نگیره ماه بع ...

این خراشم بدیم ببینیم چی میشه امید به خدا

شما چندتا جنین انتقال میدی