2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045096 بازدید | 684427 پست
ممنون عزیزم، میگم نکنه کاذب باشه، دل تو دلم نیست، هم ذوق دارم هم استرس 

انشالله که بحق علی کاذب نی عزیزم آزمایش بتاتم یه عدد خیلی عالی میشه و دلت شاده شاد میشه ایشالله.

در اندک من تویی فراوان یارب..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانما.من بامیکرو به سختی باردار شدم هفته 26بارداری هستم.عفونت ادراری داشتم دکترم برام دو ورق قرص کوتریموکسازول نوشت من سه تاقرص خوردم بعدا تو نت دیدم نوشته جز قرصای ممنوعه دربارداری هست.دیگه نخوردم.حالا خیلی نگران سلامتی جنین هستم.خطری پیش اومده براش؟توروخدا راهنماییم کنین.خیلییییی نگرانم

سلام عزیزم 😍 😍 😍 😍 مبارکههههههههه 💃 💃 💃 💃 💃  آره گلم خدا رو شکر یعنی نرمال

ممنونم زینب جون.رفتم پزشک پرخطر.نگاه کرد گفت نرماله.ولی نتیجه غربالگری رو که دید خیلی تعجب کرد.آخه ۱ به ۸ بود.گفت آخه چرا اینقد بالا اومده؟'ولی خب بعدش گفت به هر حال سل فری نرماله.

میگم زینب جون‌ممکنه یه آزمایشگاه نتیجه ش با آزمایشگاه دیگه فرق کنه؟مثلا اگر آزمایش غر بالگری رو یه آزمایشگاه دیگه میدادم اینقد نتیجه بالا نمیومد...

و یه سوال دیگه.غربالگری دوم رو هفته چند مینویسن؟

برا من برا یه ماه دیگه ویزیت و سونو نوشت؟دیر نمیشه برا غربال دوم؟من الان ۱۴ هفته و ۶ روزم.فکر میکردم کاش به خاطر نتیجه غربال اول ، دومی رو یه کم زودتر مینوشت.

خدایا شکرت  
به به مامان گل دختری. مبارکه تیکرت. خدا رو شکر خیالت راحت شد

ممنونم عزیزم.والا لی لا جون جواب سل فری خوب اومد.ولی هر دکتری نتیجه آزمایش غربال اول رو میبینه خیلی تعجب میکنه.اونقد که ریسک بالا اومده.اینجوری منم نگران میکنن‌.ولی خب آخرش سل فری که خوب اومد.

خودمم ذوق کردم تیکر گذاشتم.😍آخه منتظر بودم جنسیت معلوم بشه بعد.خدا قسمت همه منتظرا بکنه ان شاالله🤲

خدایا شکرت  
ملیکا جان تبریک میگم عزیزم من عاااااااااشق دخملم خوش بحالت 😍😍😍😍😍😍😍خدا فرشته ی نازتو صحیح و سا ...

ممنونم عزیزم.فدات بشم من😘🌹.منم عاشق دخملم.همسرمم همینطور.اینقد خوشحالیم که.خدا دل تک تک دوستان منتظرا رو شاد کنه.مممنونم ازت.🙏

خدایا شکرت