2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045156 بازدید | 684431 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیز دلم خیلی ممنون  من پلیکیستیکم همسرم آزو اسپرم هشت ساله ازدواج کردم ولی از سال 96 رف ...

عزیزم چی میبینم 😍😍😍😍😍 خدایا شکرت 

مبارکت باشه 😍 😍 😍 

ان شاالله که به سلامتی بغلش(ون) کنی 💃💃💃💃💃

خیلی خوشحالم عزیزم، به قول آنا جون گوارای وجودت

عزیزم چی میبینم 😍😍😍😍😍 خدایا شکرت  مبارکت باشه 😍 😍 😍  ان شاالله که به سلامتی بغلش ...

سلام زینبی جون من اومدم سونو طول سرویکسم شده ۲۵ وقتی شکممو فشار داد میشد ۲۳ هفته ۲۰ هستم دیر که نیس برا سرکلاژ؟ خیلی استرس گرفتم برا عملش😭

ممنونم عزیزم.ان شاالله خدا یه نی نی ناز هم به تو عطا کنه.😍ان شالله که جنینای تپل برات تشکیل میشه.تو ...

ممنون قربونت برم توکل بخدا, توروخدا دعاکن فشارخون نمیرم خیلی میترسم دکترگفت بایداسترست کنترل کنی ازاون بالا میره تا16

ممنون قربونت برم توکل بخدا, توروخدا دعاکن فشارخون نمیرم خیلی میترسم دکترگفت بایداسترست کنترل کنی ازا ...

مهربون جون نگفتن چندتا جنین تشکیل شده؟

تو چرا فشار خون‌گرفتی؟به خاطر استرسه یا از اول داشتی؟ماست موسیر و دوغ فشارو میاره پایین.از اینا استفاده کن.استرستم کنترل کن گلم.خوب نیست به خدا اینقد خودتو اذیت میکنی.

خدایا شکرت