2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045334 بازدید | 684459 پست
ایشالاه گلم  شما چکارا کردین من فقط آزمایش ذخیره و قند و هورموناو اینا رودادم

من این آزمایش هارو قبل پانکچر دادم مگه برا قبل انتقال هم میخواد؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آها عزیزم شما پانکچر شدین  معذرت عزیزم من تازه میخوام داروهارو شروع کنم پانکچر شم😁😁😁

خواهش گلم😉

ان شاالله که کلی تخمک و جنین تپل مپل براتون تشکیل بشه😍

عزیزم شما گفتی فرتیل سی ام برای انتقال خوبه؟ من چند روز دیگه پریود میشم و میرم تو سیکل انتقال ان شاا ...

من تو همه انتقالام خوردم فرتیل سی ام رو. وقتی هم ویزیت شدم با دکترم بهش گفتم دارم اینو میخورم بهم گفت روزی یدونه بخور اما من این دفعه به حرفش گوش نکردم و روزی دوتا خوردم . من فکر میکنم برا ضخامت خیلی تاثیر داره. تا زمانی هم که آزمایشم مثبت شد خوردم بعدش قطع کردم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
من تو همه انتقالام خوردم فرتیل سی ام رو. وقتی هم ویزیت شدم با دکترم بهش گفتم دارم اینو میخورم بهم گف ...

ممنون از اینکه جوابمو دادی دلارام جون 

من تا حالا هر وقت سونو شدم دکتر گفته وضعیت رحمت عالیه همیشه سه خطی بوده و ضخامت هم مناسب اون روز بازم بنظرت بهتره بخورم؟ یعنی منظورم اینه برا اوناییه که ضخامتشون نمیره بالا یا همه میتونن بخورن؟ یه وقت نخورم ضخامتم بیشتر از اندازه اش شه؟😏

کپسول‌ژل‌رویال‌هم‌هست‌اماخب‌به‌قول‌توگرونه دکترمن‌گفت‌اگه‌فرتیل‌پیدانکردی‌ژل‌رویال‌بگیر بخاب‌عزیزم ...

ممنون عزیزم اره فرتیل ایدمیخورم من. 

اره راست میگی ذهنم درگیر بود ولی الان ازبس مسخوابم همسرم بهم میگه خرس زمستونی شدی?? 

ممنون از اینکه جوابمو دادی دلارام جون  من تا حالا هر وقت سونو شدم دکتر گفته وضعیت رحمت عالیه ه ...

نه رو خودش که نوشته برای افزایش موکوس رحم . فکر کنم منظورش اینه شرایط رحم رو آماده میکنه برا بارداری. ولی گلا من خودم فکر میکنم برا ضخامت هم خوبه. بنظرم ضرر نداره 

من خودمم از لحاظ ضخامت مشکلی نداشتم تو انتقال دوممم که سیکل نچرال بودم بدون دارو صخامت ۹ بود و سه خطی.

پسول فرتیل سی ام فیرهیون هلث یک مکمل غذایی برای بهبود میل جنسی و قدرت باروری بانوان است. همچنین این محصول به بهبود کیفیت موکوس دهانه رحم و آبکی نمودن آن جهت باروری کمک می‌کند

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
‍  ‍ بچه ها من انتقال که‌دادم منفی شدم پریود شدم  پری بعدش ۲۹ ام وسط سیکلم پریود شدم رفتم ...

عزیزم نگران نباش تاخیر یا زود اومدن، کم و زیاد شدن حجم پریود همه طبیعی هست و لازم نیست کار خاصی بکنی 

هورمون ها کمی زمان میبره تا عادی بشن

هیچ چیزقطعی نیست عزیزم!من رحمم سالم بود و پارسال میکرو انجام دادم، متاسفانه همین چن روز پیش برای سون ...

عزیزم متوجه نشدم؟ یائسگی رو گفتم، هیچ کس با پانکچر کردن یائسه نمیشه و ذخیره اش تمام نمیشه 

اندو اگر بالفرض هم به خاطر داروهای پانکچر باشه مانع حاملگی نیست و با بارداری خوب میشی

عزیزم نگران نباش تاخیر یا زود اومدن، کم و زیاد شدن حجم پریود همه طبیعی هست و لازم نیست کار خاصی بکنی ...

سلام زینبی جون یه سوال تخصصی بپرسم؟ باتوجه به اینکه تجربه شما تواین تایپیک زیاده .علت اصلی منفی شدن زیاد چیه؟ 

سلام زینبی بابا همه میگن شما تجربتون خوبه  من هفته دیگه وارد سیکل میشم ایشالاه  آزمایشات ...

سلام عزیزم، شبیه ذخیره آنا جون هست گلم 

آنا جون بعد از سه بار پانکچر مامان شد 

تازه با اون ذخیره بعدش خدا دومی رو هم بهش داد

عزیزم اینجا مامان با ذخیره 0.1 هم داشتیم تازه طبیعی😍😍😍😍

ان شاالله شما هم به زودی مامان میشی