2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045278 بازدید | 684446 پست
ای جان عزیزم خیلی ممنون ازدعای قشنگت واقعادیگه بریدم ازدست خودم واسترس هام.سرعمل هم فشارم بالارفت گف ...

امان از این استرس ها که چی به روز آدم میارن. عزیزم نمک رو حتما حذف کن از رژیم غذاییت. مراقب خودت باش. من که از ترس فشار رفتم یه دستگاه فشار خریدم! که مرتب تو خونه بگیرم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم‌بستگی‌به‌تجویزدکترت‌داره دکترمن‌به‌همه‌مریض‌هاش‌میده ازروز‌سوم‌پریودی‌میده‌تاروزجواب‌‌آز رن ...

اهان باشه ممنون گلم. من سی ام میخورم یکی. 

میگم خدایی نکرده یکی ذخیره اش تموم شه دیگه پریودنمیشه؟؟؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم یعنی ازقبل انتقال بایدپنتوکسی فیلین خورد؟ همون داروکپسول خاکستری رنگه؟؟ اونوهمسرم میخوردش. من ...

عزیزم‌کپسول‌نیس

صورتی‌بود‌برامن

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
ببین اون فقط به خاطر بارداری بود که بالا رفته بود  هفته 36 بودم که اومد سراغم و مجبور شدن اورژ ...

اره خداروشکر, بنظرت برای منم حل میشه؟ فقط حین عمل اینجورمیشم. راستی یه سوال یکی خدایی نکرده ذخیره اش تموم بشه دیگه پریودنمیشه؟؟ 

من ذخیرمم سال پیش2بودالان شده1/2 میخوام دیگه هروز اوابوست وفرتیل اید و dhea بخورم کم نشه. 😐😐

امان از این استرس ها که چی به روز آدم میارن. عزیزم نمک رو حتما حذف کن از رژیم غذاییت. مراقب خودت باش ...

ماداریم توخونه میگیرم الان نرمال123روی80هست. ضربان قلبمم دائمابالاست نمیدونم چرا85-90تا. 

چشم حذف میکنم دکترم گفت رفتم دکتربایدحتناهولترمونیتونینگ فشارخون24ساعته انجام بدم انگارفشارخون رو دستگاه طی 24ساعت بررسی کنه نوسانات

ماداریم توخونه میگیرم الان نرمال123روی80هست. ضربان قلبمم دائمابالاست نمیدونم چرا85-90تا.  چشم ...

پشت گوش نندازیا. بعدا تو بارداری یقه ات رو میگیره اذیتت میکنه. تورو خدا مراقبت کن عزیزم. 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
اهان باشه ممنون گلم. من سی ام میخورم یکی.  میگم خدایی نکرده یکی ذخیره اش تموم شه دیگه پریودنمی ...

عزیزم‌انشالله‌به‌ماه‌انتقالت‌رسیدی

ازشروع‌پریودی‌۲تا‌یا۳‌بخور‌فرتیل‌سی‌ام‌

بزارقشنگ‌تاثیربزاره..

مهربون‌جون‌ول‌کن‌این‌حرفهارو

به‌خداایناهمش‌یه‌عدد‌هس

‌تاخدانخادهیچی‌نمیشه

من‌دقیق‌اطلاع‌ندارم‌‌‌

عمه‌‌‌ی‌من‌توسن‌۴۳‌سالگی‌یائسه‌میشه‌.بعدخاطرش‌جمع

که‌باردارنمیشه

بعددوسال‌یائسگی‌‌باردارمیشه‌ویه‌پسر‌که‌الان‌۲۷‌سالشه‌به‌

دنیامیاره...

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
پشت گوش نندازیا. بعدا تو بارداری یقه ات رو میگیره اذیتت میکنه. تورو خدا مراقبت کن عزیزم. 

چشم عزیزم ازهمینم هست خیلی نگرانم چون مادرم سرمن اینجورفشارخونش خیلی خیلی بالابوده ازهمون موقع هم تاالان دارومیخوره

اهان باشه ممنون گلم. من سی ام میخورم یکی.  میگم خدایی نکرده یکی ذخیره اش تموم شه دیگه پریودنمی ...

سی ام منظورت فرتیل سی ام هستش؟  به این زودی تموم نمیشه نگران نباش ، اولش پریودها زیاد میشه حتی دو بار در ماه و با حجم بالا ، بعد به مرور میشه هر چند ماه یکبار و حجمش کم میشه و بعدم قطع میشه