2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684467 پست
سلام عزیزم مرسی به یادم بودی اره رفتم ۱۲ تا تخمک داشتم شکره خدا دکترم هایپریمو کنترل کرد خیلی سخت نب ...

خب‌‌خداروهزارمرتبه‌شکر

خوشحال‌شدم‌انشالله‌باجنین‌های‌تپل‌پسری‌خوشحال‌ترشیم

عزیزم‌بگو‌برات‌تعیین‌جنسیت‌کنن‌بعدفریزکنن

اونجوری‌خاطرجمع‌تر‌میری‌براانتقال

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید میشه بپرسم چه داروهایی مصرف کردی برا عفونت؟

سیفیکسیم‌‌روزی‌۲تا‌‌به‌ممدت‌۱۰‌روز

داکسی‌سایکلین‌‌روزی‌دوتا

مترونیدازول‌روزی‌۲تا

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم زیاد وول میخوری؟ ببین من الان از مطب برگشتم. گفتم الان وضع استراحتم چطور باشه؟ گفت فعلا باید آ ...

وای اره راست میگی ها روزپانکچرهمسرم داشته بااقایون حرف میزده یکی دوتاگفته بودن سه چهارماهگی بچمون افتاده بایداستراحت زیادبشه ازالان هی بهم میگه تکون نخوریاباردارشدی بیخیال تمیزی خونه,,, خودش میدونه چقده حساسم

ممنونم عزیزم.دوس دارم مادر خوبی باشم.😍 زینب جان جواب سل فری آماده شده.فردا میرم بگیرم.دل تو دلم نی ...

عزیزم درکت میکنم، منم واسه سلفری خیلی نگران بودم، حق داری 

ان شاالله که عالی عالیه و منم مشتاقم جنسیت نی نی رو بدونم😍😍😍😍

واییی عزیزم چه رمانتیک. 😍😍 انشالله چندماه بعد راحت نی نی توبغل بگیری همه اینهایادت میرن

فدااات عزیزم. بهترین روزا رو برات آرزو میکنم و یه بارداری بدون تهوع و لک و کهیر و خارش. یه جوری که خوشت بیاد چهار پنج تا نی نی بیاری. سالی یکی 😊😊

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
فدااات صاحل جون. از دعای شما. با همه چیش کنار اومده بودم، خارش بد عذابیه و از اون بدتر تو این هوا دو ...

الهی‌‌که‌اینقدردلت‌‌مهربونه

فکرهمه‌چیورو‌میکنی

میگذره‌عزیزم‌..چاره‌ای‌نیس

انشالله‌‌این‌خارشت‌هم‌برطرف‌میشه

راستی‌همسرمن‌یه‌مدت‌اینجوری‌شده‌بود

آبغوره‌‌میخورد‌.خیلی‌کمترش‌می‌کرد

حالا‌اگه‌ضررنداره‌امتحان‌کن

مرسی‌ازدعای‌خوبت‌‌دوست‌مهربونم

التماس‌دعا🙏🏻

فدااات عزیزم. بهترین روزا رو برات آرزو میکنم و یه بارداری بدون تهوع و لک و کهیر و خارش. یه جوری که خ ...

ای جان عزیزم خیلی ممنون ازدعای قشنگت واقعادیگه بریدم ازدست خودم واسترس هام.سرعمل هم فشارم بالارفت گفتن برم دکتر.

نه گلم گفتن فریزمیکنیم پریودیت بیا.  دعاکن حالادوشنبه بگن همشون جنین شدن میشه؟؟ 😍😍😁😁😁

چرا نمیشه عزیزم ؟ من تو دو تا پانکچر کلا ۵ تا تخمک دادم ۴ تاش جنین شد ، شما تو یه پانکچر ۹ تا تخمک دادی ، معلومه که جنین میشن عزیزم

@زینبی_بابا      زینب جون سلام عزیزم.خوبین عزیزم یادتونه من۱بار میکرو کردم که ۵تا تخ ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ 

خیلی متاسفم 😔 😔 😔 

احتمالش هست به خاطر کیفیت اسپرم باشه، از جنین شناسی بپرسین حتما

ببین گلم اینکه چه قدر بیوپسی بهتر هست رو نمیدونم 

فقط می دونم طی یک دوره 120 روزه میتونی کاری کنی پایین بیاد

و اون موقع یه dfi مجدد انجام بدین اگر باز هم بالا بود بیوپسی کنن (البته این پیشنهاد هست از دکتر هم راجع به این پیشنهادم بپرسین) 

حالا چه جوری پایین بیاد؟ اینایی که میگم موبه مو اجرا کن حتی اگر قبلا هم رعایت میکردی

لباس زیر تنگ و شلوار تنگ ممنوع

فست فود و سرخ کردنی و هر چیزی که رادیکال آزاد داره ممنوع، مثل سیگار و قلیون و... 

اضافه وزن کم بشه 

مواد غذایی سرشار از آنتی اکسیدان مثل میوه و سبزیجات تازه مصرف کنن 

پیاده روی روزانه داشته باشن 

هر روز حدودا هر دو ساعت بیضه ها رو با آب خنک بشورن*شاید مهمترین توصیه همین باشه

مصرف روزانه ویتامین سی 250 و ویتامین ای 100 

عزیزم اینا رو انجام بده من قول میدم خیلی محسوس بهتر میشه، حتی اگر نشد باز برای بیوپسی شانس بالا میره 

عزیزم یعنی ازقبل انتقال بایدپنتوکسی فیلین خورد؟ همون داروکپسول خاکستری رنگه؟؟ اونوهمسرم میخوردش. من ...

عزیزم‌بستگی‌به‌تجویزدکترت‌داره

دکترمن‌به‌همه‌مریض‌هاش‌میده

ازروز‌سوم‌پریودی‌میده‌تاروزجواب‌‌آز

رنگش‌فکرکنم‌صورتیه

برای‌خون‌رسانیه‌رحم‌‌میدن

فرتیل‌سی‌ام‌هم‌میده

الهی‌‌که‌اینقدردلت‌‌مهربونه فکرهمه‌چیورو‌میکنی میگذره‌عزیزم‌..چاره‌ای‌نیس انشالله‌‌این‌خارشت‌هم‌ب ...

آبغوره رو حتما امتحان میکنم. مرسی دوست خوبم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام زینبی جان خوبی؟ فشارخونت ازکی اومد؟؟ من الان سری قبلم قبل عمل فشارم بالارفت الان پنجشنبه هم باز ...

ببین اون فقط به خاطر بارداری بود که بالا رفته بود 

هفته 36 بودم که اومد سراغم و مجبور شدن اورژانسی ختم بارداری بدن، خدا رحم کرد 

چرا نمیشه عزیزم ؟ من تو دو تا پانکچر کلا ۵ تا تخمک دادم ۴ تاش جنین شد ، شما تو یه پانکچر ۹ تا تخمک د ...

اخه سری قبل چون همسرم ضعیف بود از5تایکی شد الانم بازم تحرک آ صفره. دعاکنیم واسه همدیگه گلم. 

وایی پس فردابشه. 😁😁