2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045416 بازدید | 684464 پست
نمیدونین طول سرویکسش چند بود؟۲قلو داشتن هفته چندم ازدست داد نی نی هاشو؟ جاریم هم‌مثل من انومالی که ...

من که از شما عقب ترم. ولی تو سونوی ان تی به من گفتن سرویکسم ۳۲هه. سونوگراف کلی ترسوند منو گفت زیر ۳۰ رو سرکلاژ میکنن. از همونجا رفتم مطب. دکتر گفت دو هفته دیگه بیا سونو واژینال کنم. رفتم بازم ۳۲ بود. دکتر گفت نگران نباش. زیر ۲۵ رو سرکلاژ میکنیم، اما هر بار بررسی میکنیم. الان اصلا نیازی نیست و استرس نداشته باش.

تو هم بالای ۲۵ ای اصلا نگران نباش

ادرینا جون شما تخمک اهدایی گرفتی؟  برات درخواست دوستی فرستادم که تو شخصی ازت بپرسم ولی فک کنم ...

عه شما بودی فک نمیکردم از این تاپیک هستی ، نه عزیزم تخمک از خودم بود ، اس اهدایی گرفتم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اهاان عزیزم  به سلامتی

سلامت باشی

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
نمیدونم‌عزیزم دکترهاکلا‌نظراتشون‌متقاعد دکترمن‌اصلا‌داروارو‌قطع‌نمیکنه‌تاجواب‌آزمایش پنتو‌من‌روزی ...

اره خیلی قرصش حال آدمو بدمیکنه

راستی خودت کی انتقالته

چندتا انتقال میدی

اره خیلی قرصش حال آدمو بدمیکنه راستی خودت کی انتقالته چندتا انتقال میدی

من‌اگه‌همچی‌خوب‌باشه‌

ماه‌بعدانتقال‌دارم

خدابخاد۳تا‌شایدم‌۲تا

چون‌من‌دوتا‌بسته‌جنین‌دارم

یدونه‌۳تایی

یدونه‌۲تایی

حالا‌کدوم‌انتقال‌بدنو‌نمیدونم

امااین‌دفعه‌جنین‌هاروبلاست‌میکنن

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
اره خیلی قرصش حال آدمو بدمیکنه راستی خودت کی انتقالته چندتا انتقال میدی

قرص‌ضدتهوع‌رونیم‌ساعت‌زودتربخور

من‌الان‌سیکل‌لانگ‌هستم‌‌ال‌دی‌میخورم‌

۷تامونده‌تموم‌شه‌بایدبسرلین‌بزنم

من‌فقط‌منفی‌شدنمو‌ازرحمم‌میدونم

من‌پریودام‌کمه‌تقریبا‌دوسالی‌هس‌اینجور‌شد

فقط‌۳روز‌اونم‌معمولی‌خونریزی‌دارم..

جواب‌پاتولوژیمم‌هم‌که‌رحم‌عفونت‌داشت

یه‌ماه‌داروخوردم‌امابازم‌شک‌دارم‌باخودم‌میگم‌هنوز‌خوب‌نشدم

میترسمم‌رحمم‌هنوز‌عفونت‌داشته‌باشه..انتقالم‌منفی‌شه😔

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
قرص‌ضدتهوع‌رونیم‌ساعت‌زودتربخور من‌الان‌سیکل‌لانگ‌هستم‌‌ال‌دی‌میخورم‌ ۷تامونده‌تموم‌شه‌بایدبسرلین‌ ...

نه انشاالله که خوب شده

واین انتقالت مثبت میشه