2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست
عزیزم ان شاالله مفید باشه  آفرین مامان نمونه که به جای استرس به فکر آینده جگر گوشه نازنینت هست ...

ممنونم عزیزم.دوس دارم مادر خوبی باشم.😍

زینب جان جواب سل فری آماده شده.فردا میرم بگیرم.دل تو دلم نیس.هم استرس دارم‌ به خاطر نتیجه ش‌.هم ذوق دارم به خاطر اینکه جنسیتم معلوم میشه.

خدایا شکرت  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم‌ انشاله حتما میبینه ساک وکیسه زرده تشکیل میشه تااون موقع

انشالله

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
من که از شما عقب ترم. ولی تو سونوی ان تی به من گفتن سرویکسم ۳۲هه. سونوگراف کلی ترسوند منو گفت زیر ۳۰ ...

منم تو ان تی ۳۳ بود انومالی شد ۲۹ . ولی دکترم گفت نیازی به سرکلاژ نیس اما باید هر ۲هفته چک بشه 

قرص‌ضدتهوع‌رونیم‌ساعت‌زودتربخور من‌الان‌سیکل‌لانگ‌هستم‌‌ال‌دی‌میخورم‌ ۷تامونده‌تموم‌شه‌بایدبسرلین‌ ...

عزیز شماهم پنتوکسی فیلین ۴۰۰ میخوری؟؟؟

@زینبی_بابا      زینب جون سلام عزیزم.خوبین عزیزم یادتونه من۱بار میکرو کردم که ۵تا تخمک داشتم ۲تا جنین شد انتقالم منفی شد.همسرمو بردم دکتر گفت مجدددوباره آزمایش داد  دی اف ای بالاست...43 شده .گفت میکرو رو دوباره تکرار کن بیوپسی میکنیم.نظرت چیه؟بیوپسی چقدر اسپرم  سالم میتونه بده  به نظرت؟ امکان داره سری قبلم که فقط۲تا جنین شد و منفی شدنش به دی اف ای ربط داشته باشه؟نمیدونم چی کار باید بکنم.از ماه دیگه باید سیکلمو شروع کنم.بیوپسی چقدر میتونه کمک کننده بوده باشه با توجه به اینکه تکرار هست

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
عزیزم‌چیکارکردی به‌سلامتی‌رفتی‌براپانچر همه‌چی‌خوب‌بود شیاف‌چی؟ اندازه‌دوبندانگشت‌کافیه‌وجذب‌میش ...

سلام عزیزم مرسی به یادم بودی اره رفتم ۱۲ تا تخمک داشتم شکره خدا دکترم هایپریمو کنترل کرد خیلی سخت نبودفردا باید زنگ بزنم ببینم کی برام جواب تعیین جنسیتم میاد شیاف پروژسترون داده برایه سه شب دوتا پری بعدیم انتقاله

سلام.بچه ها تو سیکل انتقال دوز ویتامین دی رو چندبخورم؟؟

یادم رفت امروز بپرسم تو مرکز.واینکه استروژن با داروی دیگه ای تداخل نداره؟

مرسی 

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃