2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045281 بازدید | 684447 پست
انشالله خداکنه, اخه من هم پدرم هم مادرم سابقه فشارخون دارن مادرم پره اکلامپسی بوده

تا حالا سابقه داشته که خودت هم فشارت بالا بره ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قرص‌ضدتهوع‌رونیم‌ساعت‌زودتربخور من‌الان‌سیکل‌لانگ‌هستم‌‌ال‌دی‌میخورم‌ ۷تامونده‌تموم‌شه‌بایدبسرلین‌ ...

ببخشید میشه بپرسم چه داروهایی مصرف کردی برا عفونت؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
عزیزم سن جنین چجوری حساب میشه؟ بر اساس انتقال یا بلاست بودن و نبودن مثلا

عزیزم اینجوری حساب میکنن

14+سن جنین(سه یا پنج روزه)+ تعداد روزایی که از انتقال گذشته

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ماهم خوبیم شکر خدا چند روزی کمر درد شدید داشتم  بعد انومالی هم لک دیدم که رفتم سونو فهمیدم هما ...

من پرولوتون دارم هفته ای یکی

من به حساب خودم وسط 17 هفته بودم ولی رفتم آنومالی گفت وسط 16

هفته ی پیشم رفتم دو هفته بعداز آنومالی بود وسط 18 بودم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
الهی بگردم.  عزیزم یادته گفتم منم کهیر میزنم؟ امروز به دکترم گفتم گفت شاید به انوکسا ایرانی حس ...

خدا نکنه عزیزم. ممنون عزیز دلم. لطف میکنی. به خدا تهوع شرف داره به کهیر و خارش. 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
من پرولوتون دارم هفته ای یکی من به حساب خودم وسط 17 هفته بودم ولی رفتم آنومالی گفت وسط 16 هفته ی پ ...

پرولوتون با پروژسترون فرق میکنه؟؟من پروژسترون فرتیژست ۵۰۰ این نوشتس رو جعبش روز درمیون میزدم که تموم شد

ممنونم عزیزم.دوس دارم مادر خوبی باشم.😍 زینب جان جواب سل فری آماده شده.فردا میرم بگیرم.دل تو دلم نی ...

سلام عزیزم خوبی؟ من یادم بودفردا میری منتظرم خبرخوشت هستم. 

منم پنجشنبه پانکچرشدم 9تاتخمک شدخداروشکر ولی بازم فشارخونم بالابوده16بود. فعلاشکمم درد داره, دوشنبه خدابخوادمیرم کارت جنین روبگیرم برگردم مشهد. قراره فریزکنندماه بعدانتقال

من پرولوتون دارم هفته ای یکی من به حساب خودم وسط 17 هفته بودم ولی رفتم آنومالی گفت وسط 16 هفته ی پ ...

من سونوی ان تیم و انومالیم مثل همه هفته ها .الان به حساب انومالی میشم ۲۰ هفته و ۲روز شما چی

الهیییی عزیزدلم اشکال‌نداره‌مامانی یه‌چشم‌بهم‌بزنی‌نصفه‌راه‌روهم‌رفتی.. به‌سلامتی‌گل‌پسرتو‌بغل‌م ...

فدااات صاحل جون. از دعای شما. با همه چیش کنار اومده بودم، خارش بد عذابیه و از اون بدتر تو این هوا دوش آب خنک. آره حسابی مامانی هستن، البته ترجیح میدم بابایی بشه که همسرم حسابی حال کنه. میخوام یادش بدم منو به اسم صدا کنه. میترسم بگه مامان دل برادرزاده ام بشکنه. سه سال و خورده ایشه پسر برادرم

ایشالا شما هم اینبار به آرزوی دلت برسی و دومی رو در کمال خوشحالی باردار شی و به دنیا بیاری عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
من 36 هفته و 6 روز به خاطر فشار خون بالا اورژانسی سزارین شدم

سلام زینبی جان خوبی؟ فشارخونت ازکی اومد؟؟ من الان سری قبلم قبل عمل فشارم بالارفت الان پنجشنبه هم باز16شده بودگفتن حتنابرم دکترقلب. انگارازترس استرسه

بسلامتی‌عزیزم انشالله‌این‌دفعه‌جواب‌میگیری دکترمن‌همون‌ازسیکل‌انتقال‌پنتوکسیفیلین‌میده‌روزی‌۲تا ت ...

عزیزم یعنی ازقبل انتقال بایدپنتوکسی فیلین خورد؟ همون داروکپسول خاکستری رنگه؟؟ اونوهمسرم میخوردش. من فقط سی ام اینهامیخورم

آره عزیزم. پوست شکمم مثل چرم شده! پریشب کهیر داشتم،خارش شدید و التهاب، کلافه هم بودم، داشتم آمپول می ...

واییی عزیزم چه رمانتیک. 😍😍

انشالله چندماه بعد راحت نی نی توبغل بگیری همه اینهایادت میرن