2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045416 بازدید | 684464 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم، خوبیم مرسی😍😍😍 شما خوبی؟ گل پسرت خوبه؟ والا تکون به اون صورت حس نمیکنم فقط وقتایی که ...

ماهم خوبیم شکر خدا چند روزی کمر درد شدید داشتم 

بعد انومالی هم لک دیدم که رفتم سونو فهمیدم هماتوم دارم ۲هفته میشه شیافو امپول میزنم .تو سونو بر اساس چند تا چیز که اسماشو یادم نیس ۲روزی اختلاف داشتم مثلا یکی ۱۸ هفته یکی ۱۸ هفته و ۲روز یکی ۱۷هفته و ۶روز اینجوری بود ولی در نهایت زده بود ۱۸هفته 

بله ۵ روزه بودن من ۲۰ آبان انتقال دادم. امروز میشه روز ۱۹ انتقال

عین همیم که ، یعنی منم برم دوشنبه ساک معلوم‌نیس ؟

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
سلام گلم چهارشنبه که میشه بیست وسوم سیکلم نوبت خراش دارم ماه قبل ۲۰مریض شدم نمیدونم این ماه هم سرت ...

بسلامتی‌عزیزم

انشالله‌این‌دفعه‌جواب‌میگیری

دکترمن‌همون‌ازسیکل‌انتقال‌پنتوکسیفیلین‌میده‌روزی‌۲تا

تاجواب‌آزمایش‌بایدبخوریم

عزیزم‌پیاده‌روی‌کن‌همراهش‌آب‌زیادبخور

ویتامین‌ای‌ودی‌هم‌بخور

امگا۳‌هم‌خوبه

دکترمن‌فرتیل‌سی‌ام‌‌وکلسیم‌دی‌‌‌هم‌همراه‌استرادیول‌میده

کپسول‌ژل‌رویال‌‌هم‌خوبه

سعی‌کن‌یکیشوبگیری‌بخوری

براآمادگی‌رحم‌عالیه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
من اینا رو نوشتم رو کامنتی که برای من گذاشتی ریپلای کنم منتها نشد. اینجا میگم: عزییییزممم ایشالله ا ...

توسیکل‌لانگ‌هستم‌عزیزم

واقعا‌پروسه‌ی‌سختیه‌میکرو

امانشدقسمتمون‌این‌‌بود‌😔😔‌

دارچین‌جون‌ازالان‌دارم‌براخودم‌دعاجمع‌میکنم‌براماه‌بعد‌خخخخخخخخ

عزیزم‌چیکارکنم‌میگن‌دعای‌دیگرا‌ن گیراس

منم‌به‌هرکی‌میرسم‌میگم‌منم‌دعاکنید

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
من کار خونه انجام نمیدم فقط شاید راه برم یا بشینم اینم بده

نه‌خوبه

درهمین‌حد‌‌‌مواظب‌باش..حله

بسلامتی‌عزیزم انشالله‌این‌دفعه‌جواب‌میگیری دکترمن‌همون‌ازسیکل‌انتقال‌پنتوکسیفیلین‌میده‌روزی‌۲تا ت ...

من الان روزی یکی

ویتامین د۳

ویتامین ای

کلسیم

فولیک۵

شبی یکی پنتوکسی فیلین

پس خوبه منم دوتا بخورم