2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045272 بازدید | 684444 پست
نمیدونم. دکتر بهت گفت؟ اگه گفت شاید معلوم شه من امروز مطب بودم

گفت ۳ هفته بعد انتقال بیا

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
خانما میگم من چرا بادای شکمم پر نیست؟🤔کی قراره بیاد بالا @زینبی_بابا    

عزیزم احتمالا لگن بزرگی داری 

منم مثل شما بودم تا روز آخر کوچیک وجمع و جور بودم، و حسنش این بود هیچ وقت سوزش سر دل نگرفتم اون اواخر جز چند بار محدود، و تقریبا ترش هم نمیکردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه چون سری پیش خداروشکر مشکلی پیش نیومد برا هماتوم نگران نیستم فقط همون روز هم لک دیدم یعنی‌میخواستم ...

اهان اره خب خداروشکر اگه استراحت کنی مشکلی پیش نمیاد ایشالا پسرنازتو سالم میگیری بغلت خیالت راحت میشه ..‌سعی کن استرس وتنش وازخودت دور کنی وفقط وفقط به نینی فکر کنی 

عین همیم که ، یعنی منم برم دوشنبه ساک معلوم‌نیس ؟

سلام تبریک می‌گم عزیزم . روز چندم انتقالید شما به نظرم صبر کن من ۲هفته بعداز جواب ازمایشم رفتم فقط ساکو دیدم بازم استرس تشکیل قلبو گرفتم 

عزیزم احتمالا لگن بزرگی داری  منم مثل شما بودم تا روز آخر کوچیک وجمع و جور بودم، و حسنش این بو ...

ره لگنم که خوبه قشنگ 

زینبی جون من ۴ اسفند ۳۸ کامل میشه شما کی زایمان کردی سر دخترم الکی دکترم ۳۷ هفتگی سز کرد نمی خوام این الکی زود بیاد تپلی بشه 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام تبریک می‌گم عزیزم . روز چندم انتقالید شما به نظرم صبر کن من ۲هفته بعداز جواب ازمایشم رفتم فقط س ...

ممنونم عزیزم ، امروز روز ۱۹ انتقالم ، دوشنبه میشه ۲۱ انتقال که وقت دارم ، دکترم گفت وقتی مثبت شدی هفته بعدش بیا

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
ممنونم عزیزم ، امروز روز ۱۹ انتقالم ، دوشنبه میشه ۲۱ انتقال که وقت دارم ، دکترم گفت وقتی مثبت شدی هف ...

عزیزم اگه تونستی تغذیه تو میگی چیا خوردی مثبت شد منم اینماه انتقال دارم نمیدونم چیا بخورم

خورما میخورم  میگن گرمیه بخورم

چای سبز بد نیست ؟؟؟

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
انتقال دومم بهم پنتوکسی فیلین داد شبی یکی وتا روز انتقال خوردم گفت بعدش قطع کن چرا پس گفت قطع کنم ...

نمیدونم‌عزیزم

دکترهاکلا‌نظراتشون‌متقاعد

دکترمن‌اصلا‌داروارو‌قطع‌نمیکنه‌تاجواب‌آزمایش

پنتو‌من‌روزی‌دوتا‌یدونه‌صبح‌یدونه‌شب

همراهش‌متوکلوپرامید‌هم‌میده‌براتهوع‌

خیلی‌قرص بدیه‌

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم اگه تونستی تغذیه تو میگی چیا خوردی مثبت شد منم اینماه انتقال دارم نمیدونم چیا بخورم خورما میخ ...

چیزای گرمی نخور بعد انتقال ، چیزای نشاسته دار بخور و تغذیه معمولی مایعات هم زیاد بخور