2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045241 بازدید | 684440 پست
عزیزم اصلا prp برای بالا نرفتن ضخامت هست  نه اصلا درد نداره  از شما خون می‌گیرن و میذارن ...

زینبی اگ بااینم بالانرفت چ خاکی توسرم کنم؟😔

واژیفم استفاده میکردم که دیگه ازش نیست تلفنی از دکترم پرسیدم گف بجاش استروژن واژینال استفاده کن

صب تاظهرمطبن

الان رفتم داروخونه میگ چند نوعه

امشبم استفاده نکنم نمیشه

بنظرت استروژن کونژوگه است؟یا ساده؟

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبی? اع نگوگل دختر توکه به من روحیه میدادی خودت چیشدحالا؟  داروچی میخوردی؟ پی ارپی ...

اینم از شانس منه😭😭😭

آمپول واریوپپتیل 

آمپول رشد

استرادیول روزی ۳تا

قرص واژینال واژیفم ۳تا

فک کن ب هیچکدوم اینا جواب نداده بدنم حتی یذره😭😭😭😭

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
ببین رعایت کن کاملا درست میشه. دکتر راحت از پترن تغییر tsh ات میفهمه داری دارو رو درست مصرف میکنی یا ...

اره anti tpo دادم خوب بود 

یعنی چی اگه انگولک کنم 😅 یعنی قرصمو کم و زیاد بخورم؟

كَتَبَ علي نَفسِهِ الرَّحمَة💝
اون روزی که خبر مثبت شدنم رو دادم با امروز مقایسه میکنم... خیلی سخته،خیلی انشالله ممنونم

عزیزم vsc همون آزمایش سلفریِ؟همه حانومای باردار باید اینو انجام بدن؟ماژور یعنی چیه؟

من میتونم نسکافه بخورم؟

نخور .شما تازه مثبت شدی . من لا اینکه الان تو یتزده هفتم ترجیح میدم نخورم. تو نت گفته سه ماهه دوم مشکبی نداره. سه ماهه سوم باز بحاطر وزن گیری جنین میگن نخوری بهتره. الانم که تو سه مهه اول هستیم میگن نخوری بهتره. من خودم خیلی هوس کرده بودم امروز ولی نخوردم. بجاش یه لیوان چای کمرنگ بخور

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
عزیزم vsc همون آزمایش سلفریِ؟همه حانومای باردار باید اینو انجام بدن؟ماژور یعنی چیه؟

نه سلفری ازمایش خون هست اما cvs فکر کنم یچیزی شبیه امینوسنتز هست اما با امینو فرق داره

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
عزیزم فقط،۵ تا جنین شد؟چرا نقدر کم اخه شوهرت مشکل داره کجا انجام دادی

اخه منم اینو میگم خیلی کم 14 تا تخمک عالی داشتم برا همسرمم گفتن مشکلی نداره 

حداقل انتظار 7 تا گرید A داشتم مرکز مام دکتر نصر

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
دکتر خوب برای تیرویید تهران میشناسین؟

من خودم یه بار پیش دکتر پژوهی ویزیت شدم. شنیدم خیلی خوبه ولی ادامه ندادم به خاطر توصیه اشتباه یه پزشک دیگه (متخصص زنان)

ولی بعدش تو ابن سینا رفتم پیش فوق متخصص. بد نبود. فعلا که تیروئیدم حالش خوبه. تا نتیجه آزمایش آخرم بیاد