2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045270 بازدید | 684444 پست
بله نظراونا واسه جنین بلاست یکیه منم دوتا جنین دارم که هرکدوم توی یه نی جدا هستند یعنی دوتا نی جفت ...

چی بگم اخه خوده جنین شناسو دکتر بهتر تشخیص میدن. شما چون جنینات هر کدوم تو یدونه نی فیریز شده پس مشخصه با کیفیته حالا باز تصمیم با خودته 

عزیزم شما الان کجا میرین؟کجا رو پیشنهاد میکنین؟من واسه تعیین جنسیت میخواسم برم.مرکز مام رو زیاد تعری ...

بنظرم برید تهران یا یزد

من خودم فعلا رفتم مام

از ارزشی که برای بیمار قائل میشن خوشم اومد

حالا خودتون برید تهران و بعدش با ساری مقایسه کنید

بنظرم شده حتی برای یه بار ویزیت هم تهران برید حالا مام،ابن سینا یا ....فرقی نداره

انشالله خواست خدا با خواست دلتون یکی باشه و اصلا نیاز به این مراکز پیدا نکنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام زینبی جان خوبی؟ من جواب آزمایش ایمنی انعقادبمو گرفتم موارد مشکل دار اینها بود: پروتئین s کم ...

سلام عزیزم 

بله این موارد ممکنه به صورت نادر باعث ناباروری بشه، ولی بیشتر تو سقط خودش رو نشون میده خصوصا بعد از تشکیل قلب 

برای تشکیل جنین هم هیچ ارتباطی نداره، اینا به فاکتورهای لانه گزینی و تغذیه جنین ارتباط داره

ممنون زینب جونم. میگم شما شیر خشک رو به چه روشی دادی به پسرت؟اگه بعد دوماهگی با شیشه بدیم دیگه سینه ...

راستش من اون موقع تجربه نداشتم، اطلاعات هم نداشتم، پسرم سه روزه بود، داشت از گرسنگی بی حال میشد، دکتر گفت سریع و اورژانسی با شیشه بهش بدم 

اما من جون اون موقع اعتماد به نفسم رو از دست داده بودم، تا مدتها با شیشه بهش دادم 

آره دیگه بعد از دو ماهگی احتمالش کمتر میشه ولی باز هم ممکنه یهو دلش سینه رو نخواد

حالا چرا به شیر خشک فکر میکنی؟؟ 

@زینبی_بابا   سلام عزیزم ببخش دوباره مزاحم شدم من واسه معده دردم پنتوپرازول مصرف میکنم اما چن ...

سلام عزیزم، حتما با متخصص زنان مشورت کن گلی، و اصلا حتی اگر کسی غیر از متخصص چیزی گفت امتحانش هم نکن

برایه ما تو ابن سینا برایه هر ۴ تا جنین ۴.۷۰۰گرفتن به ازایه هر جنین اضافه ۷۲۰ هزار میگیرنن اگه بخوای ...

ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی🤗🤗🤗🤗

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
من رفتم دسشویی دیدم لباس زیرم لک قهوه ای داره. خیلی هم کم نبود بگی یه نقطه دو نقطه، نه.

دارچبن جان شما مشکلت چی بود میکرو کردی ؟ 

اگه برا همسرت بود میشه بگی فاکتوراش چطور بود 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
ممنون عزیزم لطف داری. الهی بزودی مادرشی بخندی ازته دلت

ممنون از دعای قشنگت عزیزم

ان شاالله برای شمام جنین های باکیفیت تشکیل میشه و با اولین انتقالت مامان یه جفت نینی ناز میشی😍

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن