2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام عزیزم تعیین جنسیت هزینش چقدره؟ میدونب اگر فریز داشته باشیم میشه تعیین جنسیتش کرد یا نه؟

برایه ما تو ابن سینا برایه هر ۴ تا جنین ۴.۷۰۰گرفتن به ازایه هر جنین اضافه ۷۲۰ هزار میگیرنن اگه بخوایی تعیین کنن از فریز در میارن وبه ۵روزه میرسونن وتعیین میکنن بله میشه ببخشید من جواب دادم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما از مرکز ناباروری ساری راضی بودین؟بخاطر چی آی وی اف دارین انجام میدین؟چن بار انتقال دادین م ...

منم ساری رفتم

راضی نیستم

نه بخاطر اینکه یه بار پانکچر و دوبار انتقال منفی داشتم.

چون بعد دومین بار خیلی راحت و خونسرد میگفتن همینه دیگه!

بزور برام دث سه تا آزمایش نوشتن!

از همسرم من تو این  سه سال یه آزمایشdfi نگرفتن!

با اینکه تازه ما الان این آزمایش رو‌دادیم و بعد کلی آزمایش دیگه عیب کار رو پیدا کردیم!

وقتی فقط حدود یک دقیقه با دکتر سونو میشی!چطور دکتر میتونه حرفت رو بشنوه و کاملا رو شرایطت تمرکز کنه! 

انشالله کلی بتاتون بالا رفته. برای منم دعاکن

عزيزم ان شاءلله شما هم خبر خوب خوب بدي 

شما هم براي من دعا كن دل تو دلم نيست تا صبح كه برم و تا كي كه جواب بدن

شما كي تست داري؟

كَتَبَ علي نَفسِهِ الرَّحمَة💝
منم ساری رفتم راضی نیستم نه بخاطر اینکه یه بار پانکچر و دوبار انتقال منفی داشتم. چون بعد دومین با ...

عزیزم شما الان کجا میرین؟کجا رو پیشنهاد میکنین؟من واسه تعیین جنسیت میخواسم برم.مرکز مام رو زیاد تعریف میکن درسته؟

سلام نفسی جون خوبی پسرت نازت خوبه عزیزم ؟ 💙  ممنووووون با دعای شما دوستای مهربونم 🌷

قربونت عزیزم.من.وپسرم هم.خوبیم.خداروشکر

ای جان فردا روزموعوده😍🙏

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹