2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044860 بازدید | 684416 پست
بچه ها ببخشید من یه سوال بی ربط دارم اگه کسی میدونه لطفا بگه بهم من ختم قرآن برداشتم برای حاجت خود ...

اده فدات شم اشکالی نداره....ایشالله که حاجت رواشی

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
سلام عزیزم خوبی؟ تازه برگشتم 9تاتخمک شدن دعاکن همشون جنین باکیفیت شن.  اینباردرد دارم. 😖😖

عزیزم خداروشکر خیلی خوشحال شدم برات انشالله همشون جنینای باکیفیت بشن براتون دیدی الکی استرس داشتی انشالله گلم از این به بعدم برات خوب پیش بره و بزودی مادرشی.

در اندک من تویی فراوان یارب..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حدس زدم اونجا باشی  منم پارسال دکترم عارفی و بیمارستان بهمن بودم همین بلا رو سر منم اوردن  ...

فدات شم منظورتون دکتر سعیلا عارفی هست؟یعنی تو صیه نمیکنی عارفی رو؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
مرسی عزیزم انشالله که خیره 🥺🙏 ظهر پهلو و سمت راست رحمم خیلی درد گرفت ، همیشه پهلوی چپم درد میکرد و ...

عزیزم اصلا نگران نباش . من از روز ۱۸ انتقال تا هفته یازده داشتم . لکه بینی خالی هم نه خونریزی شدیدتر از پریودی . انوکسا و آسپرین داشتم که باعث شده بود خونم خییلیی رقیق شه و از هفته یازده که کامل قطع کردم خوب شدم ضمن اینکه من هماتوم هم داشتم . استراحت مطلق بودم فقط برای دستشویی از جام بلند میشدم . حموم هم هفته ای یک بار . سخت بود ولی هیچ چیزی به اندازه استراحت مفید نبود 

مرسی عزیزم انشالله که خیره 🥺🙏 ظهر پهلو و سمت راست رحمم خیلی درد گرفت ، همیشه پهلوی چپم درد میکرد و ...

اینم بگم تمام مدت حس پریودی داشتم . انگار دارم پریود میشم . انقباض هم زیاد داشتم به پزشکت اطلاع بده برات حل میکنه . من از وقتی منیزیم میخورم انقباضم خییلیی کم شده

اینم بگم تمام مدت حس پریودی داشتم . انگار دارم پریود میشم . انقباض هم زیاد داشتم به پزشکت اطلاع بده ...

باشه عزیزم ، من اسپرین اینا اصن نمیخورم ، حالا بهش گفتم ببینم چی میگه

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
سلام عزیزم خوبی؟ تازه برگشتم 9تاتخمک شدن دعاکن همشون جنین باکیفیت شن.  اینباردرد دارم. 😖😖

سلام ب روی ماهت گلم

ای جاااان بسلامتی

انشاالله همشون نی نی های باکیفیتی بشن و تپلی باشن

تامیتونی سفیده تخم مرغ بخور

سعی کن مسکن نخوری زیر شکمتو گرم کن دردتو تسکین میده

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
سلام گلم خوبین? تازه برگشتم 9تاتخمک شد شکرخدا دعاکن همشون جنین باکیفیت شن خیلی درد دارم خونریزیم دا ...

سلام عزیزدلم خیلی خوشحال شدم خداروشکر که تعدادشون بیشتر شده مطمئنم تعداد زیادی هم جنین تشکیل میشه برات 

آره عزیزم منم خونریزی کرده بودم ببخشید ولی لباس عملم کلا خونی شده بود تا یه روز هم قشنگ خونریزی کردم ولی بعدش خوب شدم نگران نباش بخاطر دست کاریه رحمه

دارو چیا بهت دادن؟ حتما پیداشون کن و به موقع استفاده کن چون خودم تو مطب یه خانومی دیدم شکمش آب آورده بود بیچاره دولا راه میرفت گفت نتونستم داروهامو گیر بیارم اینجوری شد.

از شانس تو هم تبریز برف میباره خودتو خوب بپوشون گلم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
فدااات عزیز دلم.‌❤❤❤ الان چند هفته این؟ هنوزم استراحت مطلقی؟ بگردم الهی، کهیری که نتونی آب خنک بگیر ...

خدا نکنه گلم. اره من هنوزم استراحت مطلقم الان ۲۳ هفتم دکتر گفته حتی مطبم دیگه نیا فقط بخواب خونه ماما بیاد ویزیتت کنه باورت میشه نزدیک ۱ماهه حمام نرفتم از ترس. خیلی سخته ولی با هر تکونه دخترم خداروشکر میکنم فقط از خدا میخوام دامنه همه منتظرارو سبز کنه و هیچ کس این سختیا رو نکشه. من که کلا خواهرم ۱ هفته تا صبح بالا سرم بود تنمو میخاروند صبح بیچاره میرفت سرکار مامانم میخاروند شوهرمم که تا بدنممو میدید میگفت اوف من طاقت ندارم ببینم فشارم میوفته 😂😂😂😂

اهان باشه مرسی عزیزم ادم یه چیزایی میشنوه نگران میشه ...خودمم دوروزه حالم خوب نیست گفتم نکنه خدایی ن ...

فدات شم حالتو میفهمم من همین الانم اگه بیشتر از ۱ ساعت تکون نخوره یهو یجوری میشم بغض میکنم از بس سخت باردار شدیم اینجوریه انشالله شنبه میری انومالی خیالت جمع میشه 

سلام گلم خوبین? تازه برگشتم 9تاتخمک شد شکرخدا دعاکن همشون جنین باکیفیت شن خیلی درد دارم خونریزیم دا ...

سلام مهربون جان الهی شکر

عزیز کی بهت خبر میدن چندتا جنین شده

بحق امام زمان همش بشن برات نی نی 

دی آف ای رو باز نسنجیدن امروز؟بیوپسی کرد؟

خودت گونال داشتی؟