2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
ممنون عزیزم.انشاله با دعای خیر شما.. من که دکتر اولم فورا گفت اهدایی،همین دوتا هم که تشکیل شد،کلی م ...

مرسی عزیزم ،انشالله هممون از این چشم انتظاری در بیایم 😍

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
آره گلم ولی اون جوری در حد نیاز بچه هست نه بیشتر نه کمتر  اگر رفتی سرکار و باز علاقه داشتی شیر ...

خیلی خیلی ممنونم از توضیحاتت زینب جان.

شرمنده جنس ظرفی که توش شیرو منجمد میکنیم و ضمنا طرز ذوب کردنشم بهم میگی؟شما ذخیره کردی؟

خدایا شکرت  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چیشد دکترت انشاالله هردومون عزیزم به زودی زود

من هیچی ماه بعد روز دوم سیکل میرم پیشش که سونو هم بهش بگم ببینم چی میگه ، چون ماه بعد گفته بود امتقال میدم

ایشالا عزیزم هردومون❤️

اره میخواد بدون مهریه مفتی طلاق بده وکیلم میگه نهایت میفرستن پزشک قانونی توام که نازای مطلق نیستی

عزیزم مهریه تحت هر شرایطی باید بده این اقا داره این کارو میکنه دلیل و مدرک جمع میکنه که بتونه یه طرفه طلاق بگیره و اگه بی دلیل بخواد طلاق بده اگه مالی اموالی بعد از ازدواج داشته باشه باید نصف کنه با شما 

نه دیگه بر نگشت..ظاهرا خییلی کوچیک بود چون سونوهای دیگه نشون نداد ولی این دکتری که برا میکرو رفتم کش ...

عزیزم ایشالا بارداری خیلی خوبی داشته باشی و زایمان راحت 🙏😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

[QUOTE=165830156]بله سقط مکررم و با عارفی ivf کردم ‌و مثبت شدم فعلا هنوز نرفتم قلب رو‌ببینم عزیزم دارو میده دیگه هی ...[/QUOTEمن جنین دارم میخوام برم پیش انتقال بدم جنین هام از ژیلا عابدی میخوام بدونم برا سقط مکررت چیکارا کرد؟ مثلا چسب جنین یا امپول gcsf زد برات؟

سلام من روز ۸ انتقال جنین ۳ روزه با گرید b و cهستم امپول انوکساپارین و اسپرین واسترادیول روزی ۳ تا و پردینیزول روزی یک عدد میخورم بار ۵ که میکرو میکنم دیگه جنینم فریز ندارم کسی بوده با شرایط من باردار بشه؟؟؟

مرسی عزیز دلم 😍،زینب جون برام نامه فرستادن که برم دکتر شهر خودمون البته خود رویان قبولش دارن چون قب ...

دوز سینالت چند؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزم من تازه رفتم در جریان نیستم خودم مشکلی ندارم شوهرم کلا بیضی نداره اسپرم صفر دیگه دکتر گفت ...

عزيزم شما چون خودت تخمك داري بهتره اسپرم اهدايي بگيري و با تخمك خودت جنين تشكيل بدين اينطوري بچه بيولوژيكي مال خودته 

اما اگه جنين اهدايي بگيري اسپرم و تخمك از افراد ديگري هست 

دوز سینالت چند؟

اگر اشتباه نکنم باید هر آمپول ۷۵ باشه که دوتاش با هم میشه ۱۵۰ واحد

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
انشالله برای هردومون❤️

سلام گلم خوبی من چهار صبح بی بی چک زدم دو دقیقه وایسادم دیدم خطی نیفتاد رفتم خوابیدم بعد الان که رفتم دسشویی دیدم دوخط شده البته خط دوم کمرنگه . حالا نمیدونم بهش میشه اطمینان کرد یا نه. بعد حدود هشت روز از اون نصفه امپولم میگذره امروزم روز دهم انتقالمه جنینمم سه روزه بنظرت میشه دل خوش کنم به خطه؟

در اندک من تویی فراوان یارب..