2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
انشاالله مال تو هم خوب بشه وبه یاری خدا به زودی انتقال بدی

همچنین فدات شم 

هردوتامون 

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چندپری رفتی که آندومترت ۵بود حالا شنبه چند پری میشه

۸پری بود

شنبه میشه ۱۳

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
سلام دوستای گلم شبتون بخیر فردا صبح من با6تافولی پانکچردارم التماس دعا دارم ازهمگی.... دعاکنیدهمش جن ...

سلام بسلامتی فدات شم

انشاالله ۶تاشون اونقد باکیفیت باشن ک همشون بشن دوقولوهای همسان😍😍😍

خوب بوده منم۸پری۵ونیم بود

ماه پیش تا ۶ونیم رفت 

اما یهو ریزش کرد چند روز بعدش😔

خیلی چشمم ترسیده

دعاکن اینسری خوب پیش بره

اینجا کسی از رحم اجاره ای استفاده نکرده 

عزیزم اگر دوستان اطلاعی داشته باشن حتما جواب میدن ولی اگر سوالی داری از زینبی بابا بپرس اگر بتونه  راهنماییت میکنه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
شب و حتما و حتما سر ساعت مشخص بخوری گوشی زنگ بزار. بولسرین با سرنگ انسولین با زوایه ۴۵ به بازو تزریق ...

ممنونم‌عزیزم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
ببین سر ستعت قرصتو بخور مثلا هر شب ۹ شب بخور ۲۱ هست ال دی  من یکی داشتم آمپول که بردم بیرون بر ...

مرسی‌عزیزم

من‌‌‌بایدخودم‌بزنم‌چون‌هرروزبایدبزنم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻