2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
از۵پریودی‌بایدبخورم‌که‌میشه‌امروز صبح‌بخورم‌بهتره‌یاشب؟ قرص‌ال‌دی‌کلا‌‌تویه‌ورق‌چندتاهس‌؟ بسرلین‌ ...

شب و حتما و حتما سر ساعت مشخص بخوری گوشی زنگ بزار. بولسرین با سرنگ انسولین با زوایه ۴۵ به بازو تزریق میشه ماهیچه پشت دست که گوشتی تره کمتر درد میاد 

خدایا شکرت
ممنونم عزیزم،،  من خیلی خیلی خودم و خانوادم ضربه خوردیم،  هنوزم عوارض داروها رو من هست، &n ...

امیدوارم هر چی زودتر حالت خوب بشه خدا رو شکر خدا شما رو برای دخترتون نگه داشت. 

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از۵پریودی‌بایدبخورم‌که‌میشه‌امروز صبح‌بخورم‌بهتره‌یاشب؟ قرص‌ال‌دی‌کلا‌‌تویه‌ورق‌چندتاهس‌؟ بسرلین‌ ...

ببین سر ستعت قرصتو بخور مثلا هر شب ۹ شب بخور ۲۱ هست ال دی 

من یکی داشتم آمپول که بردم بیرون برام زدن 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
برای منم با ترکیدن فهمیدن اندومتریوز ولی ۳ سال بعدش عمل کردم و این مدت تحت درمان بودم که باردار نشدم ...

سپنتونم چیه

از کجا میشه فهمید داری یا نه؟

شوهرم تو یه ازمایشگاه معمولی ازمایش اسپرم فقط داد

اونم یکم تحرکش پایین بود

ازمایش دی اف ای نداده

تو این ازمایش بهتر نشون میده یعنی؟

دخیره ات چنده؟

حضوری برو مطبش روزهای زوج بعدازظهرها هست . میدونم الان ایرانه چون چند روز پیش لایو گذاشته بود از جرا ...

هرچی زنگ میزنم جواب نمیدن مطبش

ببین مطبش سعادت اباده دیگه؟

شمارشو داری؟

میگم الان بفرستن پزشک قانونی چی میشه میگن نازا؟

اخه دوبارم ivf کردم نشده

اره هم پروژسترون هم انوکساپارین هر روز دور نافم و اسپرین و استرادیول روزی ۳ تا و البته پردنیزولون رو ...

زنگ بزن به دکترت بگو . ببین از کدومه خواهرم نرسه بهم گفته بود خیلی کم پیش میاد ولی اگه این حالت ها رو داری حساسیته. از دکتر بپرس حتما

خدایا شکرت
شما چند ساله دنباله دوا درمونی  به نظر من خیلی از این چیزا سر در نمیارم با یه وکیله خوب پیش بر ...

وکیل گرفتم ولی باز میترسم از کلک و حقه اش

رفته همه ی بیمارستان هایی که بودم مدرک جمع کرده بر علیه من

برام دعا کن

سپنتونم چیه از کجا میشه فهمید داری یا نه؟ شوهرم تو یه ازمایشگاه معمولی ازمایش اسپرم فقط داد اونم ...

سپتوم تو رحم هست با عکس رنگی یا هیستروسکوپی متوجه میشن . آزمایش مردها بهتره تو مرکز ناباروری باشه 

هرچی زنگ میزنم جواب نمیدن مطبش ببین مطبش سعادت اباده دیگه؟ شمارشو داری؟ میگم الان بفرستن پزشک قان ...

02188692031 این شماره مطبشه آره سعادت آباده . ذخیره من ۳.۲ بود ولی بعد از عمل ۱.۶ شد . آخه همینجوری که نمینویسن نازایی . نازایی هزار و یک علت داره دوبار آی وی اف منفی نمیتونه دال بر این باشه . من باز در جریان نیستم ظاهرا مفصله و من نمیدونم مشکل شمارو . اونایی که بچه آوردن طبیعی تو تعیین جنسیت با آی وی اف چندین بار نمیشه پس ربطی نداره