2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
مرسی گلم از راهنماییت😘🥰 هموزیگوت هستین درسته اخه منم ژن mthfr هموزیگوت موتان هست  بعد عزیزم ...

نه هموزیگوت نیستم تا جایی که میدونم. آمپولام رو جامیوه ای یخچال میذارم. 6 درجه است

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بار اول

آدریانا جون خیلی مبارکه یادمه اومدم تو تاپیک همون روزی که شما انتقال داشتی من اولین ویزیتم بود مرکز مام 

همسرم مورفو و تحرک صفره خودم هم ابقه اندومتریوز دارم ذخیره تخمکم کمه

زحمت میشکی یه توضیح کلی از این مدت بدی

کل سیکلت چند وقت ماه کشید؟ چه داروها و تقویتی هایی خوردین؟ خلاصه هر چی یادته بگو لطفا

عزیزم ر بتونی برای دو روز آینده نوبت بگیری هم خوبه ها، بهتر هم هست  کاش این کارو بکنی گلم نه ...

دوروز آینده میشه جمعه عزیزم ،که مرکز تعطیله ،برای فردا هم اصلا نمیتونم خودم رو برسونم،همسرم اصلا انگار هیچ جوره نمیتونه دوباره برگرده ،شاید قسمت نبوده ،نامه تردد هم که نداریم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خداروشکر ممنون عزیزم...راستی برا شیرت گالاکتومید هم خوردی؟؟یا ازین قطره های شیر افزا...منم شیرم خیلی ...

شرمنده.میان کلام.شیردوش برقی چی گرفتی و چند؟

یعنی کوچولوت شیرتو که میخورد سیر نمیشد؟

خدایا شکرت  
اره عزیزم ۳تاانتقال دادم تو مام.اول دوتاش رشد کردن اون یه دونه رشد نداشت بعدا رشد کرد.خطرش میگن زیاد ...

آره .داشتم به این فکر میکردم واقعا3قلو داشتن هم تو بارداری سخته هم بزرگ کردنشون واقعا سخته.همسان که نیستن؟

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
سلام.ببخشید یسوال داشتم امروز روز دهم انتقالم هست. خیلی معذرت میخام ک میگم شاید بدتون بیاد ولی بخد ...

دوستان تفاوت لک لانه گزینی و پریودی چیه

کسی میدونه😔

پروفایلم... ارزومه... لطفا واسه رسیدن بهش یدونه صلوات واسم بفرستید..❤ 

@زینبی_بابا    

@مامان_ماهک10    

@bopo    

خانوما شما سن جنینتون به پریودی و انتقالتون میخوره؟ آخه من اولاش دقیق بود بعد ان تی تفاوتش مثلا دو سه روز بود رفتم آنومالی شد شش روز، دیروز که بخاطر مایع آمنیوتیک سونو شدم تفاوتش شده 8 روز

یعنی رشد جنینم کم شده😕😕😕

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام عزیزم،  من زایمان کردم،  متاسفانه بعد زایمان دچار اینرسی و مسمومیت شدید بارداری شدم و ...

عزیزم چه سخت، بازم خداروشکر بخیر گذشت... قدم نورسیدتم مبااااارک باشه😍😘😘😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آدریانا جون خیلی مبارکه یادمه اومدم تو تاپیک همون روزی که شما انتقال داشتی من اولین ویزیتم بود مرکز ...

من سیکلم کوتاه مدت بود ، از ۲ آبان شروع شد تا الان ، چون مشکلی نداشتم ، از یک ماه قبل خودم قرص ویتامین و فیفول میخوردم ، عسل و دارچین ووسیاه دونه میخوردم ، دکتر هم د۳ و فولیک اسید داد 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
سلام دوستای گلم  امیدوارم حال همگی خوب باشه😘 انشاالله من شنبه زایمان میکنم از همتون میخوام وا ...

ان شاءالله که به سلامتی میری و با دل خوش خانم خوشگله رو بغل میگیری دوست عزیزم.

التماس دعا برای ما هم دعا کن

خدایا شکرت
مرسی گلم😘😘 چیزی خاصی نبودعزیزم قرص رو خوردم اومدم مسواک بزنم حالم بد شدخیلی ببخشید استفراغ کردم م ...

بارداری شما؟ 

یادم میاد قبلا آناجون به هر کی موقع مسواک زدن اوقش میگرفت میگف سایز مسواکتونو کوچیک تر بگیرین 

حالا دوست داشتی امتحان کن ببین چطور میشه

خداجونم شکرت       
تیارا جون قدم دختر نازت مباااارک عزیزم خیلی خیلی تبریک میگم  واقعا روزای سختی داشتی خداروشکر ا ...

لیاناجون انشاالله زایمان خوبی داشته باشی فقط به امید خدا گل دخترت رو بغل گرفتی منو فراموش نکنیا عزیزم برام دعا کن جوجه ی منم صحیح و سالم به دنیا بیاد😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40