2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
چه جالب من تا حالا ندیدم کسی از روز 6داروهاش شروع کنه 

والا منم ندیدم ،معلوم نیست میخوان چکار کنن ،کاش سیکل بلند برام در نظر نمیگرفتن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم انشالله بتام خوب باشه ❤️

انشالله هست🙏🥰

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
عزیزم ازت یه سوال پرسیدم لطف میکنی جواب بدی 

ندیدم عزیزم ، جونم سوالت چیه🧡

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
عزیزم مرکز مام تست کرونا چجوریه چند بار تست دادین قبل پانکچر و انتقال  همون مرکز تست میگرفتن ق ...

ازمایش crp نوشتن برام گفت عددش از رنجش بیشتر باشه باید تست حلق بدین ، ولی برای من عددش خوب بود دیگه تست حلق تدادم ، ازمایش crp هزینش پنجاه اینا شد .

راجب تست کرونا تو مرکز مام برای انتقال و پانکچر چند بار  تست کرونا دادین و آیا همون مرکز تست م ...

جوابتو بالا دادم ، یه چیز دیگه هم اینکه فقط برای پانکچر من ازمایش دادم ، شوهرم نیاز نبود ازمایش بده ، ازمایش هم خودشون نمیگیرن فقط ازمایش خون میگیرن ، تست حلق و باید بیرون انجام بدین