2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045061 بازدید | 684424 پست
مطلق نبودم ، خیلی راه میرفتم تو خونه ، کارای خونه رو نمیکردم ، ولی راه زیاد میرفتم از ترس آمبولی

عزیزم تبریک میگم انشالله کل این نه ماه رو به خوبی و خوشی سپری کنی التماس دعا گلم.

در اندک من تویی فراوان یارب..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم تبریک میگم انشالله کل این نه ماه رو به خوبی و خوشی سپری کنی التماس دعا گلم.

مرسی گلمممم انشالله شما هممم مثبت بشی و بیای اینجا بگی  ما ذوق کنیم😍🙏🙏

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
مبارک باشه عزیزم  بتات چند شد؟؟؟

مرسی عزیزم ۶۱۷

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
خداروشکر مبارکه عزیزم‌😍 تغذیه چیا خوردی بعد از انتقال؟ 

مرسی عزیزم ، ۶ روز اول نشاسته و آب ناشتا میخوردم ، مربای به میخوردم صبونه ، سوپ پای مرغ و غذاهای دیگه ولی ادویه زیاد نمیزدم ، چیزای قاعده اور هم نخوردم ، آلو و سالاد با روغن زیتون هم خوردم برای اینکه یبوست نگیرم

عزیزم اره درکت میکنم، بدن میشه گلوله آتیش، فقط دوست داری خارش بدی تا خون دربیاد حتما لباس خنک نخی ب ...

حتما عزیزم. ممنون. راستش چند سال پیش هم کهیر میزدم. یعنی با استرسای شدید اینجوری میشم. دیشبم نصف شب خواب عمیق بودم، تلفنمون زنگ خورد بعد اون اینجوری شدم

ده پونزده سال پیش یه آمپول پرومتازین میزدم کلا خوب خوب میشدم. اما الان منعم برای پرومتازین

تهوع خیلی بهتر از کهیره. دلم میخواد بشینم خودمو بزنم. کلافه شدم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
مرسی عزیزم ، ۶ روز اول نشاسته و آب ناشتا میخوردم ، مربای به میخوردم صبونه ، سوپ پای مرغ و غذاهای دیگ ...

مبارکه عزیزم. خداروشکر امروز روز خوبی بود

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
مرسی عزیزم ، ۶ روز اول نشاسته و آب ناشتا میخوردم ، مربای به میخوردم صبونه ، سوپ پای مرغ و غذاهای دیگ ...

عزیزم نمیدونم شاید یبار دیگه هم ازت پرسیدم این سوالو ولی یادم نی از شما بود یا یکی دیگه از دوستان میخوام بدونم سینه درد هم داشتید شما یا نه؟ 

در اندک من تویی فراوان یارب..

کمپوت آناناس هم میخوردم

عزیزم نمیدونم شاید یبار دیگه هم ازت پرسیدم این سوالو ولی یادم نی از شما بود یا یکی دیگه از دوستان می ...

نه من یذره داشتم فک کنم بخاطر پروژسترون بود ... ولی یکی از علائمم چند روز سمت چپ طرف قلبم تیر میکشید