2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045061 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خدا روشکر شما جواب دادین. من میخام ivf کنم برا تعیین جنسیت. منتها نمیدونم کجا برم؟ واینکه ...

من ابن سیناهستم والله گرفتن یا نگرفتنش دست اوس کریمه مامان ماعک جون باره اول یکی انتقال داد نگرفت باره دوم دوتا انتقال داد شکر خدا یکی گرفت دیگه ببینیم خدا چی میخواد ولی حتما یه مرکز خوب برو چون ما که یه نمونه از جننین بر میدارن برایه تعیین جنسیت باید جنین شناسش ماهر باشه تا جنین خراب نشه

نه بدنیس ولی استرس اینکه یوقت نشه وهی باید تکرارکنیم اینجورهی از ادم میپرسن ولی وقتی باردارشدم بگم‌ک ...

اصلا هیچ وقت در مورد اهدایی با کسی صحبت نکنید فقط خودتون و همسرتون. ولی خود ای وی اف بنظرم چیز خاصی نیست خیلی ها بودن دور و برمون الان بچه هاشون ۱۵ سالشون شده. ولی من بیشتر بخاطر سوال و جواب کردن بکسی نمی گم

خدایا شکرت
دارچین جان عزیزم  استراحت مطلق مطلق بود یا ن  وعده های غذایی چی غذاهاست جدا بودن

نههه عزیزم. دکترم گفت چهار روز اول بیشتر روز رو دراز بکش. بعد چهار روز پاشو تو خونه راه برو، حتی تاکید کرد بعد دو هفته نیای بگی کلا دراز کشیده بودم ها.

منم برای اون چهار روز کمک گرفتم از خواهرم و کلا تو خونمون بود. برعکس دفعه قبل که میخواستم هیرو بازی دربیارم. 

ببین من اصلا نمیدونم این کارها درسته یا نه، من این بار به حرف دکترم گوش کردم. کما اینکه اون بار هم به حرف دکترم گوش کرده بودم که گفته بود فقط نباید کار سنگین کنی یا رابطه داشته باشی. مساله اینه نظر دکترهام کاملا با هم فرق داشت. 

وعده غذاییم هم عین بقیه. فقط زحمتشو یکی دیگه میکشید. همون روز هم که از انتقال برگشتم خودم تاس کباب گذاشتم. خوب چون زحمتی نداشت.

نههه عزیزم. دکترم گفت چهار روز اول بیشتر روز رو دراز بکش. بعد چهار روز پاشو تو خونه راه برو، حتی تاک ...

منم اینبار قراره مامانم بیاد البته اگه طاقت بیارم دراز بکشم و استراحت کنم لااقل سه چهار روز اول.

شما چهار روز اول فقط برا غذا و دستشویی بلند میشدید یا اینکه نه تو خونه راه هم میرفتید.

به نظر من اوناییکه تو سیکل یهو پریود میشن و منفی استراحت خوب نکردن چون با اون همه پروژسترون نباید خونریزی کرد.دوفاستون هم پروژسترون قوی هست خوبه که استفاده کردید. 

خدایا شکرت
سلام عزیزم خوبی؟ نی نی چطوره؟ سفازولین درد داشت؟ من نفهمیدم چرا دادن واسم.  نه پی ارپی اینهارو ...

ممنون گلم.خوبیم.

نه عزیزم.میریزن توی سرم.دردی نداره.خب پس احتمالا برا شما هم چسب جنین استفاده کنه.ان شاالله به سلامتی.

خدایا شکرت  
عزیزم من به خاطر آمپول پروژسترون کهیر زدم. که الان سه روزه به جاش قرص و شیاف استفاده میکنم کم کم خوب ...

سلام عزیزم. نه پروزسترون از هیچ نوعی ندارم

راستی دارچین جون تبریکات صمیمانه من رو بپذیر. راستش انقد کهیرا حالم رو بد کردن که با دیدن پستت فقط تونستم اون لحظه خوشحال شم اما نمیتونستم تایپ کنم بهت تبریک بگم.دست راستت زیر سر همه دوستای منتظر و انتقالیمون. انشالله بعد ۹ ماه به شادی و دلخوشی بغل بگیریشون عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
منم اینبار قراره مامانم بیاد البته اگه طاقت بیارم دراز بکشم و استراحت کنم لااقل سه چهار روز اول. شم ...

ببین من کلا نمیتونم یه جا بشینم. فقط هر بار پا میشدم خواهرم دعوام میکرد میخوابیدم سر جام. با این حال مثلا اون که میرفت آشپزخونه من یه پتو بالشت برمیداشتم میرفتم تو سالن که بهش دید داشته باشم و حرف بزنیم. نمیدونم استراحت مطلق همینه یا نه. و اینکه چون دکترم تاکید کرد آب زیاد بخورم زیاد میرم دستشویی. یعنی انگار بیشتر روز رو دراز کشیده بودم، اما خوب راه هم میرفتم.