2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
بچه ها کسی میدونه شرایط اهدای خون چیه؟ یکی هست خون لازم داره خون‌من بهش میخوره من تاحالا خون ندادم چ ...

ببین چون شما تو سیکل انتقال و پانکچر و اینا بودی تماس بگیر با سازمان انتقال خون مشورت کن 

سایتشون هم نوشته ولی شرایط شما فرق داره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزمی ان شاالله خدا شما رو هم مامان چند تا بچه قد ونیم قد سالم و صالح کنه😍😍😍🤲🤲🤲🤲

ممنون مهربونم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ببین چون شما تو سیکل انتقال و پانکچر و اینا بودی تماس بگیر با سازمان انتقال خون مشورت کن  سایت ...

اره خیلی تو نت سرچ کردم نوشته بود سابقه بستری وعمل نباید باشه و یجا آی وی اف هم بود طرف اشنای دورهست تو کانالا گذاشته دیدم خونم‌بهشون میخوره ولی چیزی نگفتم‌کسی نمیدونه ای وی اف کردم شوهرمم میگه تو نمیتونی خون بدی.حالا صبح زنگ میزنم انتقال خون اگه میشه و کسی را پیدانکردن زنگشون بزنم.تاحالا خون ندادم نمیدونم اصلا چجوریه

یا رب العالمین
خوبی عزیزم؟ یعنی باید از اول این مراحلو بری؟  آخه چرا جنین تشکیل نشد؟

نه دکتر اورولوژگفت زودبوده فعلا میخواد یمدت شوهرم زیرنظر خودش باشه ازمایش ادرار وهورمونی وسونو واینا نوشته فعلا.

دکترجنین شناس گفت اسپرما ضعیف بودن ولی دکتر اورولوژ گفت اسپرم های fna اکثرا خوبن ضعیف نیستن

یا رب العالمین
نه دکتر اورولوژگفت زودبوده فعلا میخواد یمدت شوهرم زیرنظر خودش باشه ازمایش ادرار وهورمونی وسونو واینا ...

مگه تعداد و تحرکش چندبود گلم؟

ببخشی سوال زیاد میپرسم چون ماهم مشکل از شوهرمه

برای انتقال چند گرفت؟جنینات چند روزه بودن؟خدا رو شکر که باز یکیش هست ان شاالله خدا برات نگه داره عزی ...

سلام 

ببخش عزیزم شما که اینهمه راه رو باید بری چرا یزد نمیری 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
خب آمپول آزادسازی تخمک برای همین میدن که تخمک آزاد بشه بعد بکشن راستی عزیزم دکترت کیه ؟ چه داروهایی ...

سلام عزیزم، یادمه قبلا پرسیدی دومین دوره پریود بعد از پانکچرت عقب افتاده بود، من اولین پریودم بعد از پانکچر سروقت پریود شدم، ولی دومین دوره پریود باید امروز می شدم و نشدم، تازه امروز کلی ترشحات تخمک گذاری مثل روزهای وسط سیکل داشتم و انگاری با این ترشحات فکر کنم پری قرار نیس تشریف بیاره، شما عقب انداختین بعدش کی پریود شدین؟ آمپول زدین که پریود شین؟ کلافه ام خدا کنه مجبور نشم برم آمپول برای پریود شدن بزنم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست