2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045155 بازدید | 684431 پست
مرسی عزیزم 😘😘 فرق داره مدل تکون دادنش چجوری باشه؟  دقیقا دورانی تکون دادن یعنی چجوری🙈🙈

آره گلم، دورانی بهتر حل میشه 

یعنی رو به جای بالا پایین کردن، روی سطح تکون بدی مثل دایره، دیدی این فیلم های آزمایشگاهی رو چه جور محلول ها رو حل میکنن، بالا پایین تکون نمیدن

امیدوارم منظورم رو رسونده باشم، نهایت بزن تو یوتیوب

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسي عزيزم يه سوال ديگه چند روز قبل از انتقال، جنين رو ذوب ميکنن؟

بستگی داره به اینکه جنین رو چند روزه فریز کردن و قراره چند روزه انتقال بدن

مثلا واسه من همون روز انتقال جنین سه روزه رو ذوب کردن و گذاشتن

گاهی جنین سه روزه رو دو روز قبل از انتقال ذوب می‌کنن تا بلاست بشه بعد انتقال میدن

ممنون از تبریکت عزیزم، نه متاسفانه به خاطر افت قلب جنین سز اورژانسی شدم که بعد از به دنیا اومدن دکتر ...

الهی عزیزم خداروشکر ک بخیر گذشته و سالم ب دنیاامده.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
@زینبی_بابا   سلام زینب جان من امروز رفتم سونوی داپلر روز ۷ پری آندومتر ۵بود بهم از فردا روزی ...

فکر آسپرین رو گفته 4 تا 7 

استرادیول رو بهتره هر 12 ساعت بخوری 

اما کاش دوباره زنگ بزنی از خودشون بپرسی خیلی عجیبه برام

من اولین انتقال بعد از دو iui منفی  کلا سه سال رویان رفتم

خدا گل پسرتو حفظ کنه 😘

ممنون گلم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
@تورک_آنا     @شوره     @زینبی_بابا     @رها241170   &n ...

عزیزم خیلی عالیه 6 تا، اصلا به عدد و رقم نیست که 

طرف با دو تا فولی پانکچر شده و با یه جنین مامان شده 

فقط باید خدا بخواد 

توکل به خدا مامان آینده 😍😍😍