2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045109 بازدید | 684429 پست
این‌بار میشه سوم اگه برم. گرید و گفتن خوبه ‌‌‌‌‌اما نکفتن چیه.برای هیسترو و خراش خودشون پیشنهاد میدن ...

من دوتا نی جنین داشتم یه چهارتایی و یه سه تایی که چهارتایی رو تابستون انتقال دادم منفی شد این ماه که رفتم آخرین جنین هامو انتقال بدم خود دکترم گفت چون آخرین فرصتت هست باید همه کار کنیم که ان شاءالله مثبت شی که برام هیسترو کرد و خراش قراره سرم آی وی آی جی هم بزنم دیگه توکل به خدا .

شما هم قبل انتقال سوم حتما قبلش علت منفی شدن رو پیدا کن بعد انتقال بده البته میگن هیسترو و خراش خیلی خوبه حالا خواست خدا ان شاءالله که همه نتیجه بگیرن و اولاد سالم و صالح روزیشون بشه.

خدایا شکرت
چی بگم عزیزم اخه دوتادکترسونورکطن, خیلی التماس دعا سری قبل از8تافولی 5تاتخمک بودویک جنین.  دعا ...

من بار اول که منفی شدم حالا ان شاءالله قراره این ماه آخرین جنین هام رو انتقال بدم توکل به خدا

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه من باید پنج شنبه شب بزنم خیلی دیر نیست شنبه صبح عملمه 

نه ایشالا شما دیگه مثل من نترس. به دکترتم تاکید کن ازش بپرس. بدی دکتر من اینه که سرش خیلی شلوغه یادش میره حرفایی که زدمو.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
من دوتا نی جنین داشتم یه چهارتایی و یه سه تایی که چهارتایی رو تابستون انتقال دادم منفی شد این ماه که ...

چه خوب .منکه هر دوبار دکترم فرق داشت.ایندفعه هم باید خودم بهشون بگم.چون اینسری هم قراره شهر خودمون انجام بدم که امیدوارم انجام بدن. ان شاءالله نتیجه بخش باشه واستون⁦☺️⁩🌺

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
نه ایشالا شما دیگه مثل من نترس. به دکترتم تاکید کن ازش بپرس. بدی دکتر من اینه که سرش خیلی شلوغه یادش ...

والله دقییا سه بار بهش گفتم گفت داروهاتو بخور نگران نباش ولی نمیدونم به خاطره تجربه ی بدیه که داشتم تو دلم اشوبه 

دکتر صالحی از اول میدونست من با دکتر فتوحی ام و فتوحی فقط مشتاق میاد برا همین درموردش حرف نزدیم. ولی ...

عه دکترمناگفته خوبه ولی دفعه بعدمیپرسم .شوهرم میگه یه دکترای زنان همین شهرک سلامت رابرو چیه امادگاه شلوغه میگم اینا چون یبار باهاش بودم بنظرم بهتر بلده چکارکنه.باید درمورد جنین شناس بهشتی بپرسم چجوره ببینم نظر دکتر چیه.اکثرامیگن مشتاق بهتره چون خصوصیه

یا رب العالمین
خوب به نظر من این ترشحها نشون میده اگرم همه آزاد نشده باشن چند تا آزاد شده. من چهارتا بیشتر نداشتم. ...

حالا بهش بگوببین برات سونومیکنه یانه ولی من اون موقع ک ترشح اینجوری داشتم سایزشون کوچک بودفک نکنم ازادشدن

والله دقییا سه بار بهش گفتم گفت داروهاتو بخور نگران نباش ولی نمیدونم به خاطره تجربه ی بدیه که داشتم ...

پس نگران نباش دیگه. 🙂

حالا بهش بگوببین برات سونومیکنه یانه ولی من اون موقع ک ترشح اینجوری داشتم سایزشون کوچک بودفک نکنم از ...

نه برای تو که روز هفت بوده حتما آزاد نشده ببخش نگرانت کردم.

نمیدونم والا ، ولی اگه ضعیف باشه یا نمیگیره یا قلب تشکیل نمیشه ، اینو خیلی شنیدم

ادرینا جون عزیزم تبریک میگم خداروشکر جواب گرفتی انشااله فردا هم آز میدی و با یه بتای توپ میای. برا بقیه چشم انتظارها هم دعا کن.