2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044788 بازدید | 684410 پست
علائمم داری ؟  منم شنبه آزمایش دارم بهش فک میکنم میترسم  قبل انتقال میگفتم بی بی میزنم&n ...

نه علامت خاصی ندارم. یه شب فقط لک دیدم که خیلی نگران شدم. تازه اونم معلوم نیست علامت مثبته یا منفی.

بقیه علایمم از داروهاست فکر میکنم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هی خواهر من انقد زدم و منفی دیدم که انگیزه خریدنشو ندارم    

عزیزم ، ایشالا این سری مثبتتتتتتت میشی😍😍🙏🙏🙏

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
یعنی عاشقتم که هنوز نگرانی    

🙈🙈😁

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
گلم سلام شما سینه درد هم دارید؟ 

نه ، یذره اونم بخاطر پروژسترونه 

@زینبی_بابا   سلام زینب جان من امروز رفتم سونوی داپلر روز ۷ پری آندومتر ۵بود بهم از فردا روزی دو تا استرادیول با یک آس آ داده فقط برای استرادیول نوشته ساعت ۴ تا ۷ بعداز ظهر یعنی هردوتا رو باهم بخورم؟

راستی هردفعه سونو واژینال میخوان؟😥

من فقط دوبار سونو شدم

عزیزم شما حالت پریودی داشتین روزای ۶یا ۵؟

روزای ۳ و ۴ و ۵ .. جنین هام پنج روزه بودن ، لانه گزینیم فک کنم اینروزا بود