2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم باز شدن. البته یه تزریق داخل رحمی انجام دادم پیش دکتر امیری. فکر کنم التهاب داشته که اون تزریق ...

لیلا‌جون‌میشه‌بگی‌‌‌آمپول‌چی‌بود‌برات‌تزریق‌کردن؟

ممنم‌رحمم‌‌عفونت‌داره‌

میترسم‌تولوله‌هاهم‌باشه..

فردا‌روزسوممه‌میرم‌پیش‌دکی‌برام‌سیکل‌لانگ‌درنظرداره

دعاکن‌‌برام‌‌مهربونم‌‌نتیجه‌بگیرم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
لیلا‌جون‌میشه‌بگی‌‌‌آمپول‌چی‌بود‌برات‌تزریق‌کردن؟ ممنم‌رحمم‌‌عفونت‌داره‌ میترسم‌تولوله‌هاهم‌باشه.. ...

عزیزم دقیق یادم نیست اما فکر کنم یکی آنتی بیوتیک بود و یه بتامتازون که تو یه سرنگ میکشید تزریق میکرد. راستش فکر کنم 3 یا پنج دوره به فاصله دو روز یکبار. چون ازش گذشته فراموش کردم. فکر کنم اگه لوله هیدرو باشه یا عفونت داخلش باشه تو عکس رنگی نشون میده

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
منم همینطور بعدالان روز9هستم سوزش گرفتم. چیکارکنم؟ فکرکنم ازهمسرم گرفتم انگاری. 😠😠😠 فردام نوبت د ...

والا من خداروشکر عفونت بغیر از یکی دو بار نگرفتم 

فک کنم زنگ بزنی بهت پماد میدن 

ولی ببخشید اینو میگم من خودم بعد هر آمیزش میرم توالت ، شنیده بودم بلافاصله بازم ببخشید اینو میگم ادرار کنی عفونت نمیگیری و خداروشکر الان چند ساله اصلا عفونت نگرفتم

خداجونم شکرت       
عزیزم دقیق یادم نیست اما فکر کنم یکی آنتی بیوتیک بود و یه بتامتازون که تو یه سرنگ میکشید تزریق میکرد ...

سلام گلم خوبی؟ شرمنده من حس میکنم عفونت گرفتم امروزازهمسرم سوزش دارم ضررداره واسم؟ فردا روز10منه ونوبت دکترم. 

یکیم اینکه ترشحات داشتم میگم نکنه فولی هاازادشدن؟ 😰😰

سلام گلم خوبی؟ شرمنده من حس میکنم عفونت گرفتم امروزازهمسرم سوزش دارم ضررداره واسم؟ فردا روز10منه ونو ...

سلام عزیزم. نه بعید بدونم انقد به سرعت عفونت گرفته باشی و اینکه داری سفکسیم هم مصرف میکنی. بعدم ترشحت فکر کنم مربوط به رابطست، دکترت حتما حواسش هست که به موقع پانکچر کنه عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم. نه بعید بدونم انقد به سرعت عفونت گرفته باشی و اینکه داری سفکسیم هم مصرف میکنی. بعدم ترشح ...

باشه عزیزم ممنون خداخیرت بده, وای کلی ترسیدم ها اخه همون بعد... ببخشیداحساس سوزش میکنم خداکنه خوب بشم. وای دعاکن فردا میرم سونوگرافی تبریز, وای وای دعاکن بگن کلی فولی خوب دارم. 😭😓😓خیلی استرس دارم

هردو آزمایش ژنتیک دادین؟ منم دکتر امروز گفت برو‌مشاور ژنتیک. میشه یه توضیحی بدی که آزمایشش چه طوریه؟

من رویان میرفتم دیگه درمان رو کنار گذاشتم.سال ۹۵ ازمایش ژنتیک دادیم دقیق یادم نیست ولی اول رفتیم مشاوره بعد دکتر کاریوتایپ و یسری ازمایش دیگه برای هردومون نوشت رفتیم مرکز ژنتیک رویان دادیم ازمایش  هم خون بود ولی یسری شرایط داشت 

ان شاء الله انتقال دوم...انتقال اول دستگرمیه.. رای خودم هم همینطور بود انتقال اولم منفی شد با اینکه ...

وای‌ستاره‌جون‌چقدربااین‌حرفت‌دلگرم‌شدم

انشالله‌دوقلوهای‌نازتو‌به‌موقع‌وصحیح‌وسالم‌بغل‌کنی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻