2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045076 بازدید | 684424 پست
زینب جون سلام گلم خوبی پسر نازت خوبه 💙 واسه بیمارستان باید واسه نی نی حوله هم ببرم ؟ بعد اگه من شی ...

والا بستگی داره به بیمارستان، و به نظرم ازشون بپرس

اگر شیر نداشتی قاعدتا خودشون باید بهش بدن

اصلا با شیشه بهش شیر ندی که بیچاره میکنه نی نی شما رو و بعدا الگوی مکیدنش غلط میشه

درساتو نخوندیا😁😁😁😈😈😈😈

برو پیج نيلو معظمی، ببین پست شیردهی با دستگاه فیدینگ رو نگاه کن، اون مدلی شیر خشک بده، آباریکلا

چن سالته عزیزم؟۴۰ به بالا اهدایی امکان موفقیتش خیلی بالاتره...

٤١ سالمه جنين هاي خودم را ببينم چي ميشه وگرنه ميرم دنبال تخمك اهدايي ، تا ٤٤ سالگي با تخمك خودمون ميشه منتها الان متاسفانه دارو هاي خارجي نيست و با دارو هاي ايراني تو سيكل ivf رفتن بخصوص براي اين سنين و ذخاير كم ، فايده نداره ديگه منم اون ١١ تا جنين را گونال زدم كه تونستم جمع كنم

اين همه هنر پيشه را ببينيد بالاي ٤٠ سال طبيعي باردار شدن ، لاله صبوري٤٤ سالگي،  زيبا بروفه ٤٢سالگي ، الهام حميدي ٤٢ و فلامك جنيدي٤٥   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببیخشید عزیزم که من جواب میدم من دو سه روز بعد از انتقالم جای آمپولم عفونت کرد شدید طوری که بهم گفتن ...

عزیزم ممنون که برام نوشتی. باشه حتما. حرفت منطقیه ♥️

راستی چرا عفونت کردی؟ علامتش همین ورم و خارش بود؟؟

سلام ماهک جون ممنوون خودت و نی نی خوبین 💓 انشاالله دوشنبه وقت دکتر دارم بهم نامه رو میده تعیین میک ...

ای جوننمممم خیلی خیلی خوشحالم برات ایشالا بسلامت پرنسستو بغل میگیری 

مام خوبیم دوست دارم زودتر بگذره ولی کووووو تا اسفند 😥😥😥😥😥

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام عزیزدلم ، اره خداروشکر نی نی بدنیا اومد ، خیلی دوست داشتم طبیعی بشه ولی بچه نچرخیده بود دکتر گف ...

سلام‌رها جون خوبی قدم‌نو رسیده مبارک عزیزم خیلی خیلی سرده فقط گرمی بخوره متعادل چون سردی بعد زایمان خوب نیست 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم شما مشکلت چیه ؟ منم دو بار میکرو کردم که انتقال هم کنسل شد

تعداد اسپرم خوبه ولی تحرک و مورفو همیشه صفر هست .۴بار پانکچر شدم ۳بار انتقال داشتم ویکبارهم جنینی برامون تشکیل نشد ولی همیشه کیفیت جنین ها بد بود.ازمایش ژنتیک هم دادیم ولی خداروشکر مشکلی نبود. داروهم زیاد استفاده کرد مثل امپول مریونال ال کارنتین سلن پلاس ویتامین e وc رویال ژل پنتوکسی فیلین کلومیفن و ...

@گیسوگلابتونم    

تعداد اسپرم خوبه ولی تحرک و مورفو همیشه صفر هست .۴بار پانکچر شدم ۳بار انتقال داشتم ویکبارهم جنینی بر ...

هردو آزمایش ژنتیک دادین؟ منم دکتر امروز گفت برو‌مشاور ژنتیک. میشه یه توضیحی بدی که آزمایشش چه طوریه؟

گفتن یا مادرزادیه یا عفونت شدید لگنی که بعدا مشخص شد بسته هم نبودن عزیزم

منم عکس رنگی گرفتم لوله راستم تو عکس بسته بود الان نزدیک 2سال ونیمه اقدام میکنیم ولی هنوز نتیجه نگرفتیم همه ازمایشات من وهمسرمم خوبه مشکلی نداریم.دیگه ناچارم دنبال ای وی اف باشم نهایتا