2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045065 بازدید | 684424 پست

عزیزم من مهر انتقال داشتم منفی شد ۲۶ آبان باید پریود میشدم هنوز نشدم.بیبی چک هم زدم منفی بود چیکار کنم پریود شم؟؟

@زینبی_بابا    

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام‌گلم خوبی پسرت نازت خوبه 💙 ممنون از راهنماییت❤️ فردا وقت دکتر دارم بهم‌نامه میده تاریخ میگه ا ...

به سلامتی عزیزم، نگران نباش،اصلا سخت نیست و همه ی این روزا میشه برات خاطره ی قشنگ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها کسی سیکل نچرال انتقال داده ؟ میدونید چطوریه اگه راهنمایی کنید ممنون میشم دکتر من به من ا ...

عزیزم سیکل نچرال یعنی سیکلی که بدون استرادیول باشه و من خودم سیکلم نچرال بود و دکتر از روز 2تا 8 پریودی شبی یه دونه لتروزول داد و از 9 به بعد هم 4 تا آمپول اچ ام جی و بعدش هم که سونو شدم و. وقتی ضخامت به حد نرمال رسید انتقال دادم، و استرادیول اصلا استفاده نکردم

عزیزم کی باید آزمایش بدی/؟

پس فردا آزمایش دارم عزیزم   

وای هی میرم پست های قدیمی تر ببینم اونایی که یه بار لک دیدن سرنوشتشون چی شد. من این دفعه یه شب لک دیدم   

دفعه قبل البته همش ادامه داشت.

لک شما چجوری بود؟ یه بار دیده بودی نه؟

عزیزم توصیه من به شما و مابقی دوستان که تو سیکل انتقال هستند: این بار که انتقال دادی کاملا بی خیال ...

من نمیدونم چرا نمیتونم دفعه قبل رو فراموش کنم که همینقدر ریلکس بودم و ساده گرفته بودم. اما همه چیز خراب شد.

این بار نمیتونم مثل دفعه اول بهش نگاه کنم   

فقط اگه خونریزی داری حتما استراحت مطلق داشته باش چند روز و نگران هم نباش اگه شدید نیست و کمه طبیعیه. ...

من روز ۱۰ لک بینی داشتم روز ۱۱ نصف روز خونریزی کردم

شیاف و آمپولم رو بیشتر کردم خدارو شکر ۴ روزه خبری نیست 

خدا کنه دیگه نیاد من خیلی استرسیم حالم خیلی بد میشه

بله گلم بیشتر درازکش هستم

@ninitopol     سلام‌عزیزم خوبی ؟؟؟اوضات بهتره؟؟؟

سلام عزیزم شکر بهترم 

دیروز نمیدونم اشتباه دیدم یا نه لک خیلی کوچیک قهوه ای دیدم ولی با این حال پروژسترون تزریق کردم 

امروزم زنگ زدم گفتن حالا که آمپول زدی تا روز آزمایش بزن 

توکل بخدا

خداجونم شکرت       
سلام گلم مرسی عزیز دلم البته یه خورده از ۰.۶ کمتره،۰.۵۹ هست رشدشواسه همین نگرانم کلا به خاطر سقطه ...

به مطب یا مرکزی که انتقال دادی بتاتو گفتی ؟ اونا چی گفتن؟

خداجونم شکرت       
نه عزیزم اول هیسترو بعد چند روز انتقال ، منم ۱ پیش دکتر عارفی وقت دارم عزیزم شما اولین بارتونه ک ivf ...

گلم میشه ادرس ایمیل دکتر عارفی رو بدی؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
پس فردا آزمایش دارم عزیزم     وای هی میرم پست های قدیمی تر ببینم اونایی که یه بار لک دید ...

مگه اونایی که لک دیدن چیشد ؟ 

لک شما چطوری بود ؟ 

مال من اندازه یه نخود خیلی خیلی کوچیک بود 

ولی خیلی درد پریودی دارم 

خداجونم شکرت       
عزیزم چه قدر ناراحت شدم 😔😔😔😔 ان شاء الله برای هر دو شما سبک رد بشه بره ببین اول از همه طبق پروت ...

امروز از این دکتر به اون دکتر رفتیم اخر هم گفتن برین مرکز بهداشت برای تست ولی کسی نگفت برین بیمارستان  گفتن داروها رو داخل خونه بخورین. 

خدایا شکرت
همون دوز 50 عزیزم 

سلام زینب جونم خوبی گلی حون؟.....من برات یع پیغام گذاشتم فک کنم ندیدی....یا جوابتو من ندیدم.....عزیزم من شنیدم تو ایران بعضی دا وها نیست به نظرت چه داروهایی با خودم بیارم....الان به نظر خودم چسب پروژسترون و شیاف پروژسترون و فرتیل سی ام رسیده....اگه چیز دیگه ای به ذهنت میرسه مننون میشم بگی

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی