2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
خودم خیلی دوست دارم اون روز بشه 🙈 میشم ۳۹ هفته کامل  اگه خدا بخواد و دکترم نامه واسه اون روز ...

عالیهههه ۳۹ کامل ایشالا هر موقع بصلاحههه عزیزممم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تومطب سونو کرد وزنش گفت خوبه وحالت بریچ پاهاش تو رحم حس میکنم سرش بالاست شبها تنگی نفس دارم نمیتو ...

ای جونممم منم ازمایش قند بدم ببینم سونو میده 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام خانم‌ها من بتام روز ۱۲ انتقال ۸۳۱ بود امروز که ۱۴ انتقال بودم ۱۳۲۶  دوبرابر نشده خیلی نگ ...

سلام عزیزم

خیلی خوشحال شدم برات تبریک میگم ❤️❤️❤️ انشالله به سلامتی بدنیا میاد

ببین دکتر من میگه اگر ۰/۶ زیاد شده باشه طبیعیه

اگر کمتر باشه جای نگرانی هست

کاملا طبیعیه بتای شما

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام عزیزم خیلی خوشحال شدم برات تبریک میگم ❤️❤️❤️ انشالله به سلامتی بدنیا میاد ببین دکتر من میگه ا ...

سلام گلم

مرسی عزیز دلم

البته یه خورده از ۰.۶ کمتره،۰.۵۹ هست رشدشواسه همین نگرانم

کلا به خاطر سقطهای قبلیم خیلی خیلی استرس دارم  دست خودم هم نیست

دیگه توکل بخدا ببینم چی میشه

شما چیکار کردید عزیزم ؟ ایشالا که همه چی خوب باشه🙏🏻🙏🏻🙏🏻

سلام گلم مرسی عزیز دلم البته یه خورده از ۰.۶ کمتره،۰.۵۹ هست رشدشواسه همین نگرانم کلا به خاطر سقطه ...

به به خبرای خوبی شنیدم.مامان شدی به سلامتی عزیزم؟

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
من امروز تست دادم روز ١٤ انتقال......... منفي شد 😭😭😭 ديشب تو خواب بغلش كردم كلي دعا كردم اما نش ...

الهی بمیرم ....میفهمم الان چه حالی داری ....اما چه میشه مرد تقدیر ماهم این بوده 

بار اولم بود ٣ ني ديگه دارم شايد انتقال ندم.... خيلي اذيت شدم از انتظاري كه كشيدم

عزیزم سه تا نی دیگه هم داری .میدونم الان هیچی ارومت نمیکنه اما یه لحظه خودتو بزار جای دوستانی که جنین فریز ندارن .خیلی ها چندبار انتقال منفی داشتن چند بار پانچر شدن ولی امیدشونو از دست ندادن شکر خدا ثمره اشو دیدن 

٤١ سالمه جنين هاي خودم را ببينم چي ميشه وگرنه ميرم دنبال تخمك اهدايي ، تا ٤٤ سالگي با تخمك خودمون مي ...

☺فدات بشم عزیزم .....من دوست دارم همیشه امیدبدم ...و میدونم چقدر سخته که ادم قبول کنه با تخمک اهدایی باردارشه..چون خودم این مراحل رو گدروندم ..گلم امکانش هست ولی تو علم صحبت از استاتستیک هست یعنی امارگیری میکنن و میبینن که تعداد کسایی که مثلا بالی ۴۰ سال هستن با تخمک اهدایی احتمال موفقیت بیشتره....ولی خوب این دلیل نمیشه که بگین کسی حتما بالای ۴۰ سال باشه دیگه با تخمک خودش نمیشه...اصلا یه وقت دیدی که ۵۰ ساله باردارشد من خودم یه مورد میدونم ۵۶ ساله طبیعی باردارشده بود حتی بعد از یائسگی دکترا شاخ دراورده بودن...ایشالله که طبیعی باردارشی بیای مارو خوشحال کنی😘😍..

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
سیر تو بارداری ضرر داره؟

من نمیدونم دقیقا . اما یادمه اون زمان که الهامی جون تازه باردار شده بود  آش دوغ با سیر فراوون درست کرده بود بچه ها بهش گفتن سیر نباید بخوره.ولی نمیدونم هفته های بالاتر مثل شما هم ممنوع باشه یا نه. در هر صورت فکر نمیکنم به مقدار کم مشکلی داشته باشه. هر چیزی اگه کم باشه فکر کنم مشکلی نداشته باشه

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت