2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045076 بازدید | 684424 پست
عزیزم هاش سی جی بعد انتقال نداشتی؟  انتقالت فرش بود یا فریز؟

سلام آنا جون و بچه ها خوبین ؟

آنا جان میگم من امروز روز 10 انتقال هستم صبح که رفتم توالت ببخشید رو لباس زیرم یه لک خیلی کوچولو قهوه ای دیدم ولی اعتنا نکردم فک کردم از قبل حتما بوده یعنی تاحالا لکه نداشتم تو انتقالای قبلیم 

سریع لباس زیرمو عوض کردم اینم بگم چندین بار با دستمال کاغذی خودمو چک کردم چیزی نبود 

بعد بعدظهر دوباره یکی دو ساعت خوابیدم وقتی بیدار شدم بازم رو لباس زیرم یه لکه خیلی کوچیک لکه قهوه ای دیدم 

لکه بینی به همین میگن ؟ رو برگه ای که بهم دادن نوشتن در صورت لکه بینی دو تا آمپول پروژسترون تزریق بشه ولی آمپول بهم ندادن 

من چیکار کنم درضمن روزی دو تا شیاف میزارم

خداجونم شکرت       

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بااینکه از بی بی چک متنفرم ولی فردا میزنم .توکل به خدا .خدا خودش کمکمون کنه .

عزیزم ایشالله که صبح دلت شاد شه بیای دل مارم شاد کنی بحق علی.ولی اگه فکر میکنی بی بی چک بهت استرس میده نزار که یهو بری آز بدی بازم خودت حالتو بهتر میدونی گلم الهی بحق علی مثبت باشی

در اندک من تویی فراوان یارب..
من هم همینطور..سه ماهه کلا خونه ام فقط برا مطب بیرون میرم..تهوع و بی حالی و بی اشتهایی هم همینطور😞 ...

انشاله.میگن که نهایت تا۱۴هفته هست خداکنه اونجوری باشه.واقعا سخته