2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
سلام عزیزم. منفی شدم😔... دیگه هم جنین ندارم. انشالله باقی دوستان مثبت بشن. 🤲

خیلی ناراحت شدم عزیزم😢😢 ایشالا سیکل بعدی حتمااا نتیجه میگیری گلم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.من بیبی چکم روز 5 انتقال و روز 7و8و9 خیلی کمرنگ و هاله شد.به نظرتون امیدی هست؟

عزیزم هاش سی جی بعد انتقال نداشتی؟ 

انتقالت فرش بود یا فریز؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم هاش سی جی بعد انتقال نداشتی؟  انتقالت فرش بود یا فریز؟

ببخشید عزیزم مگه چه فرقی میکنه فرش یا فریز برای بیبی چک ؟؟؟

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
بدجور استرس دارم شما روز چندمی؟

عزیزم من امروز روز پنجمم بود استرس نداشته باش هرچند منم استرس دارم خیلی دوست دارم هرکی انتقال داده بیاد بگه مثبته یجورایی قوت قلب میگیرم کسایی که منفی میشن واقعا خیلی ناراحت میشم خیلی. شما چندم بودی؟

در اندک من تویی فراوان یارب..
من خودم مشکل ندارم همسرم اسپرم ضعیف داشتن بار دوم بود  ولی ۱۰ تادیگه جنین دارم

عزیزم انشالله باز شروع میکنی و صدرصد مثبت میشی اینسری به امید خدا.

عزیزم من امروز روز پنجمم بود استرس نداشته باش هرچند منم استرس دارم خیلی دوست دارم هرکی انتقال داده ب ...

منم ازوقتی یزدان ورضوانخوش منفی شدن استرسی شدم .خیلی دوس داشتم مثبت شن منم امیدوار شم.روز دوازدهم هستم دعا کن برام

منم ازوقتی یزدان ورضوانخوش منفی شدن استرسی شدم .خیلی دوس داشتم مثبت شن منم امیدوار شم.روز دوازدهم هس ...

مثبت میشی عزیزم ایشالله. بخدا توکل کن بی بی چک بزنی فردا صبحم فک کنم نشون بده البته بچه ها میگن بی بی نزاری بهتره. چیزی دیگه به آزمایشت نمونده خده بزرگه

عزیزم ممنون که برام نوشتی. باشه حتما. حرفت منطقیه ♥️ راستی چرا عفونت کردی؟ علامتش همین ورم و خارش ب ...

اره اول ورم و خارش بود بعد کم کم جاش سفت شد و درد میکرد بعدم کم کم کبود شد. چرا رو نمیدونم من شوهرم برام تزریق میگرد بنده خدا هم همه چی رو رعایت میکرد. به مرکز هم که زنگ زدم گفت‌متاسفانه ممکنه تمپول به بعضی ها نسازه ک اینجوری عفونت کنن. نمیدونم ربطی داشت واقعا یا نه

اصلا اون طرفی که عفونت کرده بود نمیتونستم بخوابم برا نشستن اذیت میشدم. تو سونو هم اون قسمت عفونت نشون میداد. 

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
خداروشکر عزیزم آخه یه لحظه امیدوار شدم نه خودم لوله هام بستست😅😅😅

به نظرم جای امیدواری هم هست شادن جون. آنجا که عقل آدمی نمیرسد خداوند راه میگشاید

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
منم عکس رنگی گرفتم لوله راستم تو عکس بسته بود الان نزدیک 2سال ونیمه اقدام میکنیم ولی هنوز نتیجه نگرف ...

خب لوله چپ که داری عزیزم. باز خدارو شکر که مشکلی ندارین. به نظرم به محض اقدام برای آی وی اف خودت طبیعی باردار میشی عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
مثبت میشی عزیزم ایشالله. بخدا توکل کن بی بی چک بزنی فردا صبحم فک کنم نشون بده البته بچه ها میگن بی ب ...

بااینکه از بی بی چک متنفرم ولی فردا میزنم .توکل به خدا .خدا خودش کمکمون کنه .